Το "κίνημα της γραβάτας" σήμερα στο Μαξίμου

Το "κίνημα της γραβάτας" σήμερα στο Μαξίμου Facebook Twitter
Aris Oikonomou / SOOC
0

Στη χθεσινή του ομιλία ο Αλέξης Τσίπρας, διεμήνυσε πως η κυβέρνηση είναι με τους νέους επαγγελματίες και όχι με τους μεγαλοδικηγόρους, τους μηχανικούς και τους μεγαλογιατρούς που φορούν γραβάτες, αφήνοντας σαφείς αιχμές κατά των κινητοποιήσεων του επνομαζόμενου κινήματος της γραβάτας.

Ωστόσο σήμερα, στις 12 το μεσημέρι, την πόρτα του Μαξίμου θα περάσουν ο πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ), Γιώργος Στασινός, ο πρόεδρος της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων, Βασίλης Αλεξανδρής και ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Μιχάλης Βλασταράκος. Στη συνάντηση με τον πρωθυπουργό θα είναι παρών και ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Γιώργος Κατρούγκαλος.

Ο πρωθυπουργός και τα μέλη της κυβέρνησης θα ακούσουν τα αιτήματα των εκπροσώπων των επιστημονικών φορέων, οι οποίοι αντιδρούν στις αλλαγές που φέρνει το Ασφαλιστικό νομοσχέδιο.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίκη Χρυσής Αυγής: «Δηλώνω ναζιστής» παραδέχεται κυνικά ο Λαγός

Πολιτική / Δίκη Χρυσής Αυγής: «Δηλώνω ναζιστής» παραδέχεται κυνικά ο Λαγός

«Δηλώνω ναζιστής! Θα με δικάσετε γι’ αυτό; Για να φύγουμε κάποτε! Δεν το έχω πει ποτέ, θα το πω τώρα, με φέρνετε στα όριά μου με τις ερωτήσεις, είμαι εθνικοσοσιαλιστής!» ανέφερε ο πρώην ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής
NEWSROOM
Βουλή: Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση της ακρίβειας.

Πολιτική / Βουλή: Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση της ακρίβειας

Τα κόμματα της αντιπολίτευσης έκαναν λόγο για πρόχειρα και αποσπασματικά μέτρα που στο μόνο που βοηθούν είναι να αυξηθούν ακόμα περισσότερο τα υπερκέρδη των πολυεθνικών σε βάρος των καταναλωτών
NEWSROOM