Σάλος με τον πατέρα του ράπερ γραμματέα ΣΥΡΙΖΑ - Έβρισε τους φωτορεπόρτερ

Σάλος με τον πατέρα του ράπερ γραμματέα ΣΥΡΙΖΑ - Έβρισε τους φωτορεπόρτερ Facebook Twitter
7

Λεκτική επίθεση εναντίον δημοσιογράφως και φωτογράφων που βρίσκονταν έξω από το Τάε κβον ντο εξαπέλυσε απόψε μετά την εκδήλωση ο πατέρας του γραμματέα της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Ιάσονα Σχινά - Παπαδόπουλο, Στάθης.

 

 Δημοσιογράφοι και φωτογράφοι που τον πλησίασαν και επιχείρησαν να τον φωτογραφήσουν έγιναν αποδέκτες των "γαλλικών" του ενώ το Newsit μεταδίδει πως τους φώναξε: "Τι μαλάκες είστε"!

 

Σάλο έχει επίσης προκαλέσει στα socal media και η Mercedes του Στάθη Σχινά, με την οποία πήγε στην εκδήλωση και ο γιος του Ιάσονας. Ωστόσο ο νεαρός γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, δεν έφυγε με το ίδιο όχημα.

 

 

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γεωργιάδης για φυγή αναισθησιολόγων: Το κράτος δεν μπορεί να δώσει €12.000, δίνει περίπου €3.000 μαζί με τις εφημερίες

Πολιτική / Γεωργιάδης για φυγή αναισθησιολόγων: Το κράτος δεν μπορεί να δώσει €12.000, δίνει περίπου €3.000 μαζί με τις εφημερίες

«Οι αναισθησιολόγοι του Αγλαΐα Κυριακού μας εκβιάζουν εν όψει των ευρωεκλογών» υποστήριξε ο υπουργός Υγείας - Πώς εξήγησε τις μαζικές παραιτήσεις αναισθησιολόγων από τα παιδιατρικά νοσοκομεία
NEWSROOM

σχόλια

6 σχόλια
Αποκαλυπτικό το βίντεο, σοκαρίστικα! Σκηνές απείρου κάλους διαδραματίζονται. Καλά κάνατε και εστιάσατε στο όχημα (φταίει). Επρεπε να έρθει καβάλα στο άλογο σαν τον Βελουχιώτη. Αλλά να πει τους δημοσιογράφους μ.....ς, τι θράσος!
Δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα. Την έκλεψε; Όχι βέβαια με τον ιδρώτα του κορμιού του από την ακατάπαυστη εργασία στο κίνημα και ακολούθως στην αμετάκλητη θεσή του την πλήρωσε. Δουλεύει ο κύριος και η σύζηγος και τα παιδιά του και δεν μπορούν να απολαύσουν την οδηγική εμπειρία μας Μερσεντές; Έχουμε γίνει τελείως παράλογοι μου φαίνεται.
Δεν υπάρχει αριστερά.. σε κανένα μέρος του κόσμου δεν εφαρμόζεται.. υπάρχει παρά μόνο σαν φιλοσοφία και τίποτα άλλο. Και το αποδεικνύουν και αυτοί που δηλώνουν αριστεροί και δεν μπορούν να αντισταθούν στα αγαθά του καπιταλισμού, και τους καταλαβαίνω γιατί και οι mercedes είναι πολύ ωραία αυτοκίνητα αλλά και τα Iphone πολύ καλά κινητά. Έχουμε καπιταλισμό είτε μας αρέσει είτε όχι και αυτό ίσως βοηθάει και πολλούς σήμερα να συνεχίσουν να κλαίγονται.