Ο Τσίπρας τηλεφώνησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Ο Τσίπρας τηλεφώνησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη Facebook Twitter
0

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας τηλεφώνησε πριν από λίγο στον νέο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας. Ο κος Τσίπρας συνεχάρη τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη νίκη του και σύμφωνα με τις πληροφορίες οι δύο αρχηγοί συμφώνησαν συνάντηση εντός της εβδομάδας.

Ο απερχόμενος μεταβατικός πρόεδρος της ΝΔ Γιάννης Πλακιωτάκης δήλωσε ότι σήμερα τα μέλη και οι φίλοι της ΝΔ εξέλεξαν νέο πρόεδρο τον Κυριάκο Μητσοτάκη.Ο κ. Πλακιωτάκης έδωσε συγχαρητήρια στον κ. Μητσοτάκη και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο δύσκολο, όπως είπε, έργο του.


"Θα σταθώ αρωγός στην προσπάθεια για ανασυγκρότηση της παράταξης ώστε να καταστεί μεγάλη, σύγχρονη, φιλοευρωπαϊκή, εναλλακτική δύναμη για τον τόπο. Το ίδιο θα κάνουν και τα στελέχη του κόμματος. Δεν υπάρχουν ηττημένοι. Μόνο νικητές. Συντεταγμένα θα βαδίσουμε όλοι μαζί", δήλωσε ο κ. Πλακιωτάκης ο οποίος αύριο στις 12:00 θα συναντηθεί με τον κ. Μητσοτάκη για την τελετή παράδοσης - παραλαβής.

O πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Θανάσης Θεοχαρόπουλος, επικοινώνησε και αυτός με το νέο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας  του έδωσε συγχαρητήρια για την εκλογή του στη θέση του Προέδρου της ΝΔ και του ευχήθηκε καλή δύναμη για τις δύσκολες μάχες που έρχονται.

Νωρίτερα, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ο τηλεφώνησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη προκειμένου να τον συγχαρεί για τη νίκη του, και έκανε την εξής δήλωση: "Συγχαίρω θερμά τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη νίκη του. Από αύριο η ΝΔ ανανεωμένη και ενωμένη οφείλει να αγκαλιάσει όλους τους Έλληνες και να κερδίσει οριστικά τη μάχη κατά του λαϊκισμού".

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: Η πρόταση Μπάιντεν «δεν είναι καλή» αλλά το Ισραήλ την αποδέχεται ως πλαίσιο διαπραγμάτευσης

Διεθνή / Γάζα: Η πρόταση Μπάιντεν «δεν είναι καλή» αλλά το Ισραήλ την αποδέχεται ως πλαίσιο διαπραγμάτευσης

Ο Οφίρ Φαλκ, ο κορυφαίος σύμβουλος του Νετανιάχου σε θέματα εξωτερικής πολιτικής, δήλωσε ότι η πρόταση του Αμερικανού προέδρου είναι «μία συμφωνία την οποία εγκρίναμε
NEWSROOM