H εθνική ομάδα αστέγων στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

H εθνική ομάδα αστέγων στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Facebook Twitter
ΑΠΕ - ΜΠΕ / Αλέξανδρος Μπελτές
1

Την εθνική ομάδα αστέγων δέχθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος στο Προεδρικό Μέγαρο.

Κατά την υποδοχή τους ο κ. Παυλόπουλος είπε: «Θέλω να σας ευχαριστήσω θερμά που είστε εδώ. Σας παρακολουθώ εδώ και πολύ καιρό. Σκεφτόμουν όταν πήρατε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, αν έπρεπε την εποχή εκείνη να σας καλέσω. Προτίμησα να το κάνω τώρα».

 Και πρόσθεσε:«Γιατί η σημερινή μέρα, οι μέρες αυτές, είναι πολύ πιο συμβολικές γι΄ αυτό που είστε και γι΄ αυτό που κάνετε. Θέλω να σας ευχαριστήσω λοιπόν και με την ιδιότητα του Προέδρου της Δημοκρατίας, αλλά και του Έλληνα πολίτη και γι' αυτό που κάνετε για τον εαυτό σας και για το παράδειγμα που δίνετε σε όλους μας, της δύναμης, της αποφασιστικότητας, της αισιοδοξίας, που τόσο μας λείπει και τόσο λείπει από πολύ κόσμο. Διότι αυτό είναι το κυριότερο πρόβλημα αυτής της οικονομικής κρίσης: Η αισιοδοξία και η ελπίδα για το αύριο. Κι εσείς, μέσα στα προβλήματα, τα οποία αντιμετωπίζετε, αυτό όχι μόνο το βιώνετε, αλλά το διδάσκετε σε όλους μας. Γι' αυτό θέλω να σας ευχαριστήσω. Εύχομαι η χρονιά που έρχεται να είναι χρονιά καλύτερη για τον Τόπο, για εσάς, για τον κόσμο ολόκληρο. Διότι τα προβλήματα δεν είναι μόνο δικά μας. Και πάλι καλή δύναμη, καλή επιτυχία, συνέχεια στις μεγάλες επιτυχίες, όπως το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που δεν ήταν λίγο και για την εικόνα του Τόπου προς τα έξω».

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η Ελλάδα βιώνει πολιτικές συνθήκες που δεν έχει ξαναζήσει»

LiFO politics / Έχουμε τελικά αντιπολίτευση, ή όχι;

Ο δημοσιογράφος Χάρης Ιωάννου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για το αν τελικά έχουμε αντιπολίτευση, για την ιδιαίτερη πολιτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα, καθώς και για τις προκλήσεις του πολιτικού ρεπορτάζ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ο Μητσοτάκης παρέλαβε βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας

Πολιτική / Ο Μητσοτάκης παρέλαβε βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η χώρα, υπογραμμίζοντας πως: «Ο ελληνικός λαός υπέμεινε σοβαρές δυσκολίες και έκανε θυσίες, όμως επέδειξε θάρρος, αγκάλιασε την αλλαγή και απέδειξε την ανθεκτικότητά του»
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για αξιολόγηση: Το δημόσιο πρέπει να υπηρετεί τους πολίτες και όχι τον εαυτό του

Πολιτική / Μητσοτάκης για αξιολόγηση: Το δημόσιο πρέπει να υπηρετεί τους πολίτες και όχι τον εαυτό του

Τι αναφερει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εβδομαδιαία ανασκόπησή του - Εθνική Στρατηγική για την Πρόληψη της Βίας και την Αντιμετώπιση της Παραβατικότητας Ανηλίκων
LIFO NEWSROOM
Κωνσταντίνος Κυρανάκης: «Η σχέση με τη Hellenic Train επανεξετάζεται»

LiFO politics / Κωνσταντίνος Κυρανάκης: «Η σχέση με τη Hellenic Train επανεξετάζεται»

Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, μιλά στη Βασιλική Σιούτη και αναφέρει ότι η ελληνική κυβέρνηση είναι σε διαπραγματεύσεις με την ιταλική διοίκηση της Hellenic Train και την ιταλική κυβέρνηση, με στόχο σοβαρές επενδύσεις. Επίσης, απαντά στα θέματα που απασχόλησαν την επικαιρότητα, όπως η αναδιάρθρωση του ελληνικού σιδηροδρόμου, τα Τέμπη και οι ανώνυμες επιθέσεις στους συγγενείς των θυμάτων, τις οποίες δηλώνει ότι καταδικάζει.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ

σχόλια

1 σχόλια