Άδωνις: Ψηλά το κεφάλι

Άδωνις: Ψηλά το κεφάλι Facebook Twitter
Alexandros Michailidis / SOOC
0

Μέσω Twitter έκανε την πρώτη δήλωση του για το αποτέλεσμα των χθεσινών εκλογών που τον  δείχνει τελευταίο και με μεγάλη διαφορά από τον τρίτο Απόστολο Τζιτζικώστα, ο Άδωνης Γεωργιάδης. Ο βουλευτής της Ν.Δ. αναφέρει μεταξύ άλλων ότι θα μιλήσει μετά το τελικό αποτέλεσμα. Υπενθυμίζεται ότι, όπως ανακοίνωσε νωρίτερα ο πρόεδρος της ΚΕΦΕ κ. Τραγάκης, τα τελικά αποτελέσματα θα γίνουν γνωστά αργά το απόγευμα.

Ο κ.Γεωργιάδης έγραψε: «Ευχαριστώ όλους όσους έτρεξαν τόσο πολύ για μένα. Ψηλά το κεφάλι. Θα μιλήσω επίσημα μετά το τελικό αποτέλεσμα. Η ΝΔ δυνατή και ενωμένη».

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η εμπόλεμη κατάσταση μεταξύ Ισραήλ και Ιράν επηρεάζει άμεσα την ελληνική ναυτιλία»

LiFO politics / Βασίλης Κικίλιας: «Η εμπόλεμη κατάσταση μεταξύ Ισραήλ και Ιράν επηρεάζει άμεσα την ελληνική ναυτιλία»

Ο υπουργός Ναυτιλίας μιλά στο LiFO Politics για τις επιπτώσεις της εμπόλεμης κατάστασης στη Μέση Ανατολή στην ελληνική ναυτιλία, την ασφάλεια των θαλάσσιων μεταφορών, τη διαχείριση των μεταναστευτικών ροών και τον ρόλο του Λιμενικού Σώματος.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Βορίδης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Δεν έχω τελέσει καμία αξιόποινη πράξη – Περιμένω τη δικογραφία»

Πολιτική / Βορίδης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Δεν έχω τελέσει καμία αξιόποινη πράξη – Περιμένω τη δικογραφία»

Η υπόθεση, που αφορά ευρωπαϊκές επιχορηγήσεις και φέρεται να αγγίζει και τον επίσης πρώην υπουργό Λευτέρη Αυγενάκη, έχει ήδη διαβιβαστεί στη Βουλή λόγω της εμπλοκής πολιτικών προσώπων
LIFO NEWSROOM
Τραγωδία στα Τέμπη: Με 154 ψήφους πέρασε η πρόταση για την προανακριτική Καραμανλή

Πολιτική / Τραγωδία στα Τέμπη: Με 154 ψήφους πέρασε η πρόταση για την προανακριτική Καραμανλή

Η πρόταση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ απορρίφθηκε - Επίσης απορρίφθηκε και η πρόταση που συνυπέγραψαν οι ΚΟ της Ελληνικής Λύσης, της «Νίκης», της Πλεύσης Ελευθερίας καθώς και 6 ανεξάρτητοι βουλευτές
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης στη Βουλή για την πρόταση Προανακριτικής: «Αθλιότητα εναντίον εκλεγμένου πρωθυπουργού»

Πολιτική / Μητσοτάκης στη Βουλή για την πρόταση Προανακριτικής: «Αθλιότητα εναντίον εκλεγμένου πρωθυπουργού»

Δεν θα μπορούσα να μην αντιδράσω σε μια χυδαία απόπειρα των τεσσάρων πιο μικρών κομμάτων της αντιπολίτευσης να μετατρέψουν ένα εθνικό δράμα σε απόπειρα πολιτικής σκευωρίας», είπε ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM
Γιατί επιχειρούν να επιστρέψουν στο προσκήνιο Σαμαράς και Τσίπρας

LiFO politics / Γιατί επιχειρούν να επιστρέψουν στο προσκήνιο Σαμαράς και Τσίπρας

Ο πολιτικός αναλυτής και διευθυντής ερευνών της Opinion Poll, Ζαχαρίας Ζούπης, συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα σενάρια δημιουργίας νέων κομμάτων από τους δύο πρώην πρωθυπουργούς.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ