KAΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

Σε Λέρο και Χίο αύριο ο Τσίπρας

Σε Λέρο και Χίο αύριο ο Τσίπρας Facebook Twitter
Andrea Bonetti / PM Handout / SOOC
0

Την ευκαιρία να διαπιστώσει την πρόοδο των εργασιών στα Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης (hotspots) της Λέρου και της Χίου θα έχει αύριο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στα δύο νησιά, συνοδευόμενος από τον αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα.

Ο κ. Τσίπρας αναμένεται να φθάσει στη Χίο στις 14:00, ενώ λίγο αργότερα θα μεταβεί στη Λέρο. Στη συνέχεια θα αναχωρήσει για τις Βρυξέλλες, προκειμένου να συμμετάσχει στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

0

KAΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΑΣΟΥΛΑΣ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

Πολιτική / Το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Τασούλα: Ας είναι το νέο έτος μια ευκαιρία να αλλάξουμε όλα όσα μας πληγώνουν

«Η Ελλάδα χρειάζεται περισσότερη ειλικρίνεια στη δημόσια ζωή και λιγότερη στρεψοδικία και τοξικότητα στα κοινωνικά δίκτυα και στην πολιτική» τόνισε μεταξύ άλλων
THE LIFO TEAM