Χαμηλή η τηλεθέαση στη συνέντευξη Τσίπρα - Διπλάσια ποσοστά για Λεβέντη στο Χατζηνικολάου

Χαμηλή η τηλεθέαση στη συνέντευξη Τσίπρα - Διπλάσια ποσοστά για Λεβέντη στο Χατζηνικολάου Facebook Twitter
φωτογραφίες από SOOC
7

Πολύ χαμηλά ήταν τα ποσοστά τηλεθέασης της χθεσινοβραδινής τηλεοπτικής συνέντευξης του πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στην ΕΡΤ αφού συγκέντρωσε μόλις 10,4% μέσο όρο τηλεθέασης, αριθμός που αντιστοιχεί σε περίπου 453 χιλιάδες τηλεθεατές.

Τα ποσοστά είναι ακόμη χαμηλότερα σε ότι αφορά το νεανικό κοινό ηλικιών 15 - 44 όπου ο μέσος όρος τηλεθέασης διαμορφώνεται στο 5,7%.

Στα επιμέρους στοιχεία αξίζει να σημειωθεί ότι το μεγαλύτερο ποσοστό καταγράφεται στους τηλεθεατές άνω των 65 με 17,1% και το χαμηλότερο στις γυναίκες 15 - 24 με ποσοστό 2,4%.

Η συνέντευξη του πρωθυπουργού μεταδόθηκε στην prime time ζώνη, καθώς ξεκίνησε λίγα λεπτά πριν τις 22:00 και ολοκληρώθηκε περίπου στις 23:30.

Χαρακτηριστικό μάλιστα είναι πως λίγο μετά η συνέντευξη του Βασίλη Λεβέντη στο STAR και την εκπομπή Enikos του Νίκου Χατζηνικολάου έπιασε διπλάσια σχεδόν ποσοστά, σημειώνοντας 20.4%.

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βουλή: Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση της ακρίβειας.

Πολιτική / Βουλή: Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση της ακρίβειας

Τα κόμματα της αντιπολίτευσης έκαναν λόγο για πρόχειρα και αποσπασματικά μέτρα που στο μόνο που βοηθούν είναι να αυξηθούν ακόμα περισσότερο τα υπερκέρδη των πολυεθνικών σε βάρος των καταναλωτών
NEWSROOM
Επίθεση Ανδρουλάκη σε Κασσελάκη: Βολεύει να ευτελίζει την αντιπολίτευση

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: Μήνυμα αποδοκιμασίας του 41% ζήτησε από τους ψηφοφόρους ο Ανδρουλάκης

«Εάν το ΠΑΣΟΚ είναι ισχυρό θα μπορέσει να ενοποιήσει το προοδευτικό μέτωπο» - «Βολεύει να ευτελίζει την αντιπολίτευση» είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ για τον Στέφανο Κασσελάκη
NEWSROOM