Με πλαστά πτυχία υπάλληλοι της Βουλής

Με πλαστά πτυχία υπάλληλοι της Βουλής Facebook Twitter
ΑΠΕ/ΜΠΕ
5

Πλαστά πτυχία  σε 16 μόνιμους υπαλλήλους της Βουλής αποκάλυψαν οι έλεγχοι, σύμφωνα με κοινοβουλευτικές πηγές. Οι υποθέσεις πήραν το δρόμο της δικαιοσύνης προκειμένου να διαπιστωθεί αν αυτά τα ψεύτικα πτυχία βοήθησαν στην πρόσληψη των συγκεκριμένων υπαλλήλων.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι συμβασιούχος υπάλληλος του Κοινοβουλίου εντοπίστηκε να έχει προσκομίσει στη υπηρεσία του πλαστό πτυχίο σπουδών, ενώ ένας άλλος ήταν διπλοθεσίτης, αφού παράλληλα εργαζόταν και σε άλλο δημόσιο οργανισμό με σχέση αορίστου χρόνου. Μάλιστα ο τελευταίος διαπιστώθηκε ότι έπαιρνε δύο μισθούς για αρκετά χρόνια ενώ και ο πρώτος είναι παλιός υπάλληλος του Κοινοβουλίου.

Για τον διπλοθεσίτη οι πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι δεν εμφανιζόταν στη Βουλή αλλά φρόντιζε να λαμβάνει και υπερωρίες.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ευρωεκλογές 2024: «Σηκώνω το χέρι» λέει ο Μητσοτάκης - «Η ακρίβεια είναι ο ελέφαντας στο δωμάτιο που τα σκεπάζει όλα»

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: «Η ακρίβεια είναι ο "ελέφαντας στο δωμάτιο" που τα σκεπάζει όλα» λέει ο Μητσοτάκης

Τι είπε ο πρωθυπουργός για τη μετατροπή της Μονής της Χώρας σε τζαμί, τον Έντι Ράμα, τα ελληνοτουρκικά, τις αντιδράσεις της εκκλησίας για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και το ενδεχόμενο εθνικών εκλογών μετά τις ευρωεκλογές
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
μέχρι τώρα τους υπερασπίζεται όποιος δημοσιογράφος δεν αποκαλύπτει τα ονόματά τους... αλήθεια, μιας και μιλάμε για πτυχία, τι απέγινε η υπόθεση του δημοσιογραφικού αστέρα Τάκη Χατζή http://hotdoc.gr/article/takis-hatzis-dimosiografos-emeine-stin-idia-taxi-kai-me-apolitirio-dimotikou-pire-1-ekat-efrw-apo-to-dimosio/ και του δημοτικού αστέρα Τάκη Καμπύλη http://www.thepressproject.gr/article/58067 Να υποθέσω ότι το έχει το όνομα;
Μισό ημίθεε γιατί θυμάμαι και κάποιον Σύριζα να παρακινεί υπαλλήλους της Βουλής να αντισταθούν στις μειώσεις μισθών ενώ ταυτόχρονα διαδήλωνε με λοιπούς καρεκλοκένταυρους εναντίων της αξιολόγησης και του επανέλεγχου προσόντων.