Άδωνης: Απορώ πώς ψήφισε ο κόσμος αυτούς τους μ....ες

Άδωνης: Απορώ πώς ψήφισε ο κόσμος αυτούς τους μ....ες Facebook Twitter
11

"Ξέφυγε" ο Άδωνης Γεωργιάδης κατά την περιοδεία του στην επαρχία, στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας για την ανάδειξη του νέου Προέδρου της Ν.Δ.. Ο βουλευτής του κόμματος και υποψήφιος για την προεδρία επισκέφτηκε τα Τρίκαλα, την Καρδίτσα και τον Βόλο και δοκίμασε γλυκά σε ζαχαροπλαστείο των Τρικάλων.

Νωρίτερα, είχε επισκεφθεί το δημαρχείο της Πύλης, όπου μιλώντας άσκησε έντονη κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Πως ψήφισε ο Ελληνικός λαός αυτούς τους … μ@λ@κες οι οποίοι αύριο κάνουν  απεργία κατά της …Κυβέρνησης και θα κατέβει στην απεργία και ο …Τσίπρας θα τρελαθώ» είπε μεταξύ άλλων (στο 00.30'') σε κουβέντα που είχε με τον Δήμαρχο Πύλης Κώστα Μαράβα, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Πύλης Θανάση Γιαννωτάκη.

Κατεβαίνει υποψήφιος γιατί η Ν.Δ. πρέπει σε αυτή τη φάση να γίνει πολύ σκληρή, είπε ακόμη.

11

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σακελλαροπούλου για Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ: Διεθνής αναγνώριση του σταθεροποιητικού ρόλου της Ελλάδας

Πολιτική / Σακελλαροπούλου για Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ: Διεθνής αναγνώριση του σταθεροποιητικού ρόλου της Ελλάδας

«Στη σημερινή, εξαιρετικά κρίσιμη συγκυρία για τη διεθνή ασφάλεια, η πατρίδα μας θα συνεχίσει να πορεύεται με γνώμονα το διεθνές δίκαιο και τις αρχές του Καταστατικού Χάρτη των ΗΕ» αναφέρει χαρακτηριστικά η Πρόεδρος της Δημοκρατίας
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Μάθε πού ψηφίζεις- Σε διαφορετικά εκλογικά τμήματα πολλοί ψηφοφόροι

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: Μάθε πού ψηφίζεις- Σε διαφορετικά εκλογικά τμήματα πολλοί ψηφοφόροι

Σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών η ψηφιακή πλατφόρμα περιλαμβάνει μεταβολές βασικών καταλόγων και καταλόγων Ευρωπαίων πολιτών μέχρι τις 29 Φεβρουαρίου 2024, καθώς και μεταβολές στους καταλόγους ετεροδημοτών μέχρι τις 30 Απριλίου 2024
NEWSROOM
O Λεχ Βαλέσα επανεμφανίστηκε 35 χρόνια μετά τις πρώτες ελεύθερες εκλογές στην Πολωνία

Διεθνή / O Λεχ Βαλέσα επανεμφανίστηκε 35 χρόνια μετά τις πρώτες ελεύθερες εκλογές στην Πολωνία

Ο Λεχ Βαλέσα είναι το πρόσωπο που έχει συνδεθεί με την πτώση του κομμουνιστικού καθεστώτος του στρατηγού Γιαρουζέλσκι και κατά πολλούς με την πτώση της ίδιας της Σοβιετικής Ένωσης
NEWSROOM
Ο Στέφανος Κασσελάκης αφήνει κριτική πέντε αστέρων στο δικό του εστιατόριο στις Σπέτσες

It's Viral / Ο Κασσελάκης άφησε κριτική στο δικό του εστιατόριο στις Σπέτσες κι έβαλε «άριστα, πέντε αστέρια»

Δεκάδες σχόλια και αντιδράσεις στα social media για την κίνηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ να αποθεώσει το «Pura Vita» στις Σπέτσες, χωρίς να διευκρινίσει ότι η επιχείρηση του ανήκει
NEWSROOM

σχόλια

6 σχόλια
Οχι Αδωνι...μην τρελαθεις! Σε θελουμε ετσι νηφαλιο,με σωας τα φρενας και με διαυγεια,ετσι οπως εισαι τωρα! Ασε τους Συριζαιους δεν ειναι αξιοι λογου,αυτοι ειναι πετεινοι κεφαλες.
Δεν επιθυμω να σχολιασω το υφος του κ.Γεωργιαδη.Απλα διαπιστωνω οτι ειναι απολυτως συμβατο με την λοιπη "πολιτεια"του.Θα διατυπωσω,ομως,μιαν απορια.Εαν οι ψηφισαντες τους νυν κυβερνωντες πολιτες αξιζουν, εστω και εν μερει,τετοιων χαρακτηρισμων,ποιοι ακριβως χαρακτηρισμοι αρμοζουν-κατα τον κ.Γεωργιαδη,παντοτε -σε εκεινους τους πολιτες οι οποιοι εψηφιζαν επι σαραντα συναπτα ετη τα δυο "κομματα εξουσιας", τα οποια αυταποδεικτα ειναι υπευθυνα για την καταστροφη στην οποια οδηγησαν την χωρα ;Αν και την σχετικη απαντηση την εχει ηδη δωσει,εμμεσα,πλην σαφεστατα,ο ιδιος ο κ.Γεωργιαδης.Οταν πριν τεσσερα-πεντε μολις χρονια αγορευοντας στην Βουλη,ως βουλευτης του ΛΑΟΣ,απευθυνθηκε στους βουλευτες των εν λογων κομματων με την μη επιδεχομενη παρερμηνειας φραση:"Εσεις στην Νεα Δημοκρατια και στο ΠΑΣΟΚ ειστε ολοι ψευτες και κλεφτες"!!!Ερωτηθεις,δε,ως βουλευτης πλεον της Νεας Δημοκρατιας, σε τηλεοπτικη εκπομπη (στην οποια προβληθηκε το σχετικο οπτικοακουστικο ντοκουμεντο)εδωσε την ακολουθη "αποστομωτικη" απαντηση :"Μα τοτε ημαουν σε αλλο κομμα"!!!!!Ευχομαι ο κ.Γεωργιαδης να χαιρει ,αυτος και οι δικοι του,παντοτε ακρας υγειας.Ευχομαι,ομως,και στο -ανεξαρτητως των οποιων "αμαρτιων του"-μεγαλο και ιστορικο κομμα της Νεας Δημοκρατιας να αποφυγει την εκλογη του κ.Γεωργιαδη στην θεση του αρχηγου της.Διοτι δικαιουται κατι καλυτερο,κατι πολυ καλυτερο,το κομμα αυτο ,για την θεση στην οποια καθησε πρωτος ο Κωνσταντινος Καραμανλης.
@facelessΘα ηθελές να μου εξηγησεις το "πνευμα"του σχολιου σου ;Διοτι -υποθετω- απλως οτι εννοεις οτι το κ.κ.εισ. του 1974 ηταν πολυ χαμηλοτερο του σημερινου.Εαν,οντως,αυτο εννοεις,τοτε ας μου επιτραπουν καποιες επισημανσεις.Πρωτον,οτι το κ.κ.εισ.δεν σημαινει κατ'αναγκην και ευημερια.Αν αφορα στην Σουηδια,ειναι οντως ετσι.Αν ομως αφορα στην Σαουδικη Αραβια,τοτε αλλαζουν τα πραγματα δραστικα.Δεν νομιζω οτι χρειαζεται να εξηγησω γιατι.Δευτερον ,εχω βαρεθει να διαβαζω σχολια -οχι κατ'αναγκην απο εσενα-για την τεχνητη ευημερια της μεταπολιτευτικης Ελλαδας η οποια επετευχθη μεσω της τεραστιας αυξησης του δημοσιου χρεους,η οποια, απο τους ιδιους σχολιαστες θεωρειται ως η βασικη αιτια της "πτωχευσης".(Για να μην αναφερθω σε καποια φαιδρα σχολια του τυπου"η 21ηΑπριλιου παρεδωσε την χωρα χωρις,σχεδον,δημοσιο χρεος....")Τριτον,μηπως γνωριζεις ποιο ηταν το ποσοστο των ανεργων την δεκαετια 1975-1985,και που βρισκεται τωρα ;Τεταρτον,και κυριοτερον,οταν για μια χωρα υπο τις σημερινες τραγικες οικονομικες συνθηκες,η οποια περαν των οικονομικων δεινων εχει απωλεσει και μεγα μερος της εθνικης κυριαρχιας της,πιστευεις οτι μαλλον ειναι καλα τα πραγματα σε σχεση με το σχετικα προσφατο παρελθον ,τοτε μαλλον υποχρεουσαι να δωσεις περαιτερω εξηγησεις για την αποψη σου αυτη.Μια απλη αναφορα στο κ.κ.κεισ.Ετσι τουλαχιστον πιστευω εγω,ειναι επιεικως ανεπαρκης.
Έρχονται στη δημοσιότητα και στη δικαιοσύνη στοιχεία που αποδεικνύουν αυτό που ξέραμε όλοι, τη σχέση του ΣΥΡΙΖΑ με τρομοκρατικές οργανώσεις, και οι ψηφοφόροι αυτού του τσίρκου απαντάνε ότι αυτές οι αποκαλύψεις γίνονται για να σκεπάσουν άλλα θέματα.Μετά τους ενοχλεί η δήλωση του Άδωνι.
Υφος, ηθος, χαρακτηρισμοι ολα συμβατικα μου φαινονται για τον πολιτικο χωρο του Αδωνι. Σιγουρα θελει την εξουσια για να παρει πιο σκληρη γραμμη απο τον Μειμαρακη και να οδηγησει την ΝΔ σε καινουριες δοξες, ή ηττες αναλογα. Μεχρι τωρα ο λαος επιβραβευει τον δημοκρατικο λογο, την προσπαθεια για συνεχεια, την απορριψη του μνημονιου μαζι με την συνεχομενη παρουσια της χωρας στην Ευρωζωνη, την απαγκιστρωση απο την λιτοτητα και την αντισταση στις απαιτησεις των δανειστων. Ο πιο μνημονιακος υπουργος, κατα τα λεγομενα του, που περασε ποτε τι ζηταει να ψηφισουμε; Την υποδουλωση της χωρας, την καταλυση της δημοκρατιας, και την μονιμοποιηση της λιτοτητας, της διαπλοκης και της κοινωνικης ανισοτητας. Πολυ σοβαρα σε πηρα Αδωνι, δεν βλεπω να κερδιζεις.
Συμφωνώ απόλυτα αλλά το ίδιο ακριβώς αναρωτιόμουν για τον «κόσμο» με αυτούς που ψήφιζε και πριν από τους τωρινούς.Με τον Άδωνη να είναι κορυφαίο παράδειγμα βεβαίως – βεβαίως.