Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για Πανούση: Δεν πάει ν' αυτοκτονήσει καλύτερα;

Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για Πανούση: Δεν πάει ν' αυτοκτονήσει καλύτερα; Facebook Twitter
4

Σε μια απίστευτη δήλωση προχώρησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Μανιός, κληθείς να σχολιάσει τις καταγγελίες Πανούση.

 «Αφήνεις έναν συνεργάτη της τρομοκρατίας να συνεργάζεται, να κοροϊδεύει την κυβέρνηση. Αφού είναι συνεργάτης της τρομοκρατίας, κρυφά τα κάνει, τον αφήνεις να κάνει αυτή τη δουλειά με κίνδυνο να έχεις τρομοκρατικές ενέργειες και είσαι υπουργός Δημόσιας Τάξης; Δεν πας να αυτοκτονήσεις καλύτερα; Αυτά είναι το παιχνίδι της γειτονιάς, το κουτσομπολιό της γειτονιάς!», δήλωσε ο κ. Μανιός στο Βήμα fm.

Απέδωσε δε τις καταγγελίες του πρώην υπουργού «σε μια αντικυβερνητική τακτική που την βλέπουμε πώς εξελίσσεται και συνδέθηκε με άλλα πράγματα και είναι πιο πολύ στην προσπάθειά του να παραμένει στη δημοσιότητα».

«Είσαι υπουργός και είπες στον Ρουμπάτη να ενημερώσει τον πρωθυπουργό… Αυτός δηλαδή δεν είχε επαφή με τον πρωθυπουργό; Αυτό το πράγμα είναι ένα παιχνίδι δικό του. Μια φαντασίωση είναι», πρόσθεσε ο κ. Μανιός.

«Πήγε στον πρωθυπουργό και του είπε “έχω υποψίες, παρακολουθήσεις και τέτοια”. Τίποτα δεν είχε, τρίχες! Φαντασιώσεις», πρόσθεσε.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης για την επίσκεψη στην Τουρκία: Θα εξετάσω αναστροφή της μετατροπής της Μονής Χώρας σε τζαμί

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης για την επίσκεψη στην Τουρκία: Θα εξετάσω αναστροφή της μετατροπής της Μονής Χώρας σε τζαμί

Αχρείαστη και προκλητική ενέργεια η μετατροπή σε τζαμί - Άνευ σημασίας η επίσκεψη Ράμα - Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει στη Βόρεια Μακεδονία, είπε ο πρωθυπουργός
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Πες το μας ρε φίλε και είχαμε ανησυχήσει ότι "υπάρχει κάτι σάπιο στο Βασίλειο της Δανιμαρκίας".Τώρα που μας διαβεβαίωσες εσύ ότι είναι όλα φαντασιοπληξίες ησυχάσαμε.