ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

"Οχετός" Πάγκαλου κατά πολιτικών προσώπων, χωρίς να ξέρει ότι είναι ανοιχτά τα μικρόφωνα

"Οχετός" Πάγκαλου κατά πολιτικών προσώπων, χωρίς να ξέρει ότι είναι ανοιχτά τα μικρόφωνα Facebook Twitter
5

Ακατάλληλους χαρακτηρισμούς απέδωσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος σε πολιτικά πρόσωπα, κατά την παρουσία του χθες στην παρουσίαση του βιβλίου της Μαργαρίτας Παπανδρέου, στον Ιανό.

Ο πρώην υπουργός και αντιπρόεδρος, νομίζοντας ότι είναι κλειστά τα μικρόφωνα, άρχισε να εξαπολύει ανεπίτρεπτους χαρακτηρισμούς για τον Απόστολο Τζιτζικώστα αλλά και για την Έλενα Παναρίτη.

Όταν ερωτάται για τον υποψήφιο για την προεδρία της Ν.Δ. ο Θεόδωρος Πάγκαλος απαντά: "Μαλάκας μου φαίνεται, αλλά πολύ  όμως. Ναι ναι ναι ναι και λέει βλακείες, όλο γενικότητες. Αυτός λέει ότι είναι εναντίον των τζακιών κι ο παππούς του ήταν υπουργός του Λαϊκού κόμματος. Είναι τσιφλικάφες του κερατά".

Οχετός  ήταν οι εκφράσεις του και για την Έλενα Παναρίτη για την οποία ακούγεται να λέει: "Έχει έρθει κι αυτή η πατσαβούρα, πως τη λένε... Όχι ρε παιδί μου εκείνη του Γιώργου, που την είχε κάνει εξώλης και προώλης, που πήγε με τον Τσίπρα. Την οικονομολόγο που είχε μαζέψει εδώ πέρα. Ναι ναι αυτή ήρθε να με φιλήσει, άσε με κοριτσάκι μου της λέω, έχω κάνει ένα διαζύγιο... Λέει καλά τον καφέ".

5

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

LiFO politics / «Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

Η Βασιλική Σιούτη συνομιλεί με τον Kώστα Χρυσόγονο, καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου και υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ, για τη σημασία των επερχόμενων ευρωεκλογών και για την πολιτική κατάσταση στη χώρα μας.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Πολιτική / Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Η ακροδεξιά πολυκατοικία μοιάζει με αυθαίρετο χτισμένο με ψέματα και βία - Τι είπε για τη γυνακοκτονία της Κυρακής Γρίβα, την τραγωδία των Τεμπών, την οπαδική βία, την ακρίβεια και την Τουρκία
NEWSROOM
Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Το οτι ο Παγακαλος βριζει χυδαια οποιον του γουσταρει δεν αποτελει,βεβαια,ειδηση.Ουτε ξαφνιαζει κανεναν.Το οτι βριζει ανθρωπους τους οποιους δεν γνωριζει καν προσωπικα,οπως φαινεται,(τον Τζιτζικωστα)ειναι,επισης,χαρακτηριστικο του ανδρος.Το οτι λεει πραγματα οπως "ηλθε και με φιλησε,και της λεω ασε με κοριτσακι μου εχω κανει ενα διαζυγιο.."καθιστα προφανες οτι δεν εχει καν συναισθηση της δικης του καταστασης(...ειναι 77 ετων)και της "εικονας" του.Υπαρχει,ομως,και κατι πραγματικα ενδιαφερον σε ολη αυτη την "Παγακαλιαδα".Το οτι ακομα ασχολουμεθα μαζι του.Μετα απο ολα οσα εχει πειΚαι αυτο μαλον ειναι δικο μας προβλημα.
O Πάγκαλος με την πολιτική πορεία του και επί Χούντας και αργότερα έχει κατακτήσει το δικαίωμα να έχει πολιτική άποψη επί παντός επιστητού. Χαλαστήκατε πουλάκια μου που δεν είναι politically correct?