Απόφαση Καμμένου: Οι άγιοι προστάτες των τριών όπλων στις στολές των στρατιωτικών

Απόφαση Καμμένου: Οι άγιοι προστάτες των τριών όπλων στις στολές των στρατιωτικών Facebook Twitter
Konstantinos Tsakalidis / SOOC
8

Με απόφαση του Πάνου Καμμένου οι στρατιωτικοί θα μπορούν να φέρουν, αν το επιθυμούν, την εικόνα του αγίου - προστάτη του όπλου τους στη στολή τους οι άνδρες των σωμάτων ασφαλείας.

Σύμφωνα με τον ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗ, ο υπουργός Εθνική Άμυνας «καλεί όλους τους στρατιωτικούς (από τους κληρωτούς έως τους αξιωματικούς) να φέρουν, όσοι το επιθυμούν, επίραμμα στους ώμους τους με τη μορφή τού... αγίου προστάτη του όπλου τους.

Σημειώνει ο συντάκτης της στήλης: »Με δυο λόγια, στη στρατιωτική στολή πλέον θα υπάρχει ραμμένη για το Πολεμικό Ναυτικό η εικόνα του Αγίου Νικολάου, για το Πυροβολικό η εικόνα της Αγίας Βαρβάρας, για τον Στρατό Ξηράς η εικόνα του Αγίου Γεωργίου, για την Πολεμική Αεροπορία η εικόνα των Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ κ.τ.λ.

»Μου λένε ότι τη διαταγή αυτή όσοι θελήσουν μπορεί να την τηρήσουν αλλά είναι και μια ένδειξη ότι «πάει κόντρα» στους άθεους στρατιωτικούς. Αυτός είναι και ο λόγος που η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ άρχισε τις αντιδράσεις.»

8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Κασσελάκης ρωτά τον Μητσοτάκη: Θα διαγραφεί ο ομοφοβικός βουλευτής Κυριαζίδης;

Πολιτική / Ο Κασσελάκης ρωτά τον Μητσοτάκη: Θα διαγραφεί ο ομοφοβικός βουλευτής Κυριαζίδης;

«Πρόεδρο; ο; η;» είπε ο βουλευτής Δράμας της ΝΔ για τον Στέφανο Κασσελάκη - Το βίντεο που ανάρτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι κατέβασε ένα «ανατριχιαστικό ακροδεξιό ψηφοδέλτιο» για τις ευρωεκλογές
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Με απέπεμψαν επειδή το ζήτησε η Μπεκατώρου, καλή συνέχεια στον Κασσελάκη, λέει ο Παπανώτας μετά τη διαγραφή του

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: «Με απέπεμψαν επειδή το ζήτησε η Μπεκατώρου», δηλώνει ο Παπανώτας μετά τη διαγραφή του

Μήπως η δημοφιλία μου ήταν «το κίνητρο για να με διώξουν;» διερωτήθηκε ο αποπεμφθείς από τη λίστα των υποψηφίων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, έπειτα από απαίτηση της συνυποψήφιάς του Σοφίας Μπεκατώρου
NEWSROOM
Αλβανός δημοσιογράφος λέει ότι ο Μπελέρης είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές γιατί «είναι αρεστός στη Χρυσή Αυγή»

Διεθνή / Με την υποψηφιότητα Μπελέρη η ΝΔ ψάχνει ψήφους από την άκρα δεξιά, γράφουν αλβανικά Μέσα Ενημέρωσης

Στα Τίρανα ενοχλήθηκαν από τη δήλωση Πύρρου Δήμα «η καταγωγή μου είναι από τη Χειμάρρα, την καρδιά της Βορείου Ηπείρου» - Ποιος ζητά να αφαιρεθεί η αλβανική υπηκοότητα από τον Φρέντη Μπελέρη
NEWSROOM

σχόλια

8 σχόλια
Αγιοι προστατες των οπλων!!! Τι αντιφαση!Να το τελοιοποιησουν ομως,να το εξελιξουν. Θυμιατα με καπνογονα,κολυμπηθρες για οβιδες,μανουαλια για θηκες σφαιρων,τα καντηλια...για καντηλια,κωδωνισκοι για συνθηματικα,δισκαρια τυλιγμενα με πυριτιδα για χειροβομβιδες,λογχη και λαβιδα....καπου θα φανουν χρησιμα,καμπανες για σφαιρες.Μονο μην τους ζητησει την ωρα που ερχεται ο εχθρος,να αφηνουν κατω τα οπλα για να κανουν τον σταυρο τους....εκει θα τα χαλασουμε! Κι αν ποτε κανουμε πυρηνικα,λεω αν....εχουν σκεφτει τον αγιο προστατη τους; Ειναι σοβαρο το θεμα.
Για να καταλαβαίνουμε ποιοί ανέβηκαν στην εξουσία. Και δεν μιλάω φυσικά για τους ανελ, μιλάω για τον σύριζα, αυτήν την πολιτική οντότητα που κυκλοφορούσε μεταμφιεσμένη σε "αριστερά", μα που μιλάει συνεχώς για "εχθρούς της χώρας", "περηφάνια", "ελληνικό λαό" κι "εθνική αντίσταση" μεταξύ άλλων που δεν έχουν καμία σχέση με την αστική δημοκρατία. Δεν είναι τυχαία η συνεργασία σύριζα-ανέλ. Η ρητορική τους είναι ΙΔΙΑ στα σημεία. Έχουμε μία άκρως συντηρητική, εθνικιστική κυβέρνηση. Αυτά.
Μην στρέφετε τα πυρά σας στον Καμμένο. Αυτός ποτέ δεν έκρυψε τη θρησκοληψία. Γι'αυτά ο λαός τον έκρινε και του έδωσε το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό από τους εκλέξιμους στη Βουλή. Λίγο πάνω απ'τον Λεβέντη. Τις μούτζες και το μαύρο στον Αλέξη, που τον έσυρε από την ανυποληψία και τον έκανε κυβερνώντα. Πρώτη φορά φασιστερά. Να τα θυμάστε αυτά την επόμενη φορά στην κάλπη.
"...αλλά είναι και μια ένδειξη ότι «πάει κόντρα» στους άθεους στρατιωτικούς."αυτό μου θυμίζει κάτι σε "προαιρετική αναγραφή θρησκεύματος... αλλά ααααααν δεν αναγράφεται..