Μητσοτάκης: Πρωθυπουργός κουρασμένος και αμήχανος ο Τσίπρας

Μητσοτάκης: Πρωθυπουργός κουρασμένος και αμήχανος ο Τσίπρας Facebook Twitter
Alexandros Michailidis / SOOC
0

Σε δηλώσεις του στο Επιμελητήριο Εύβοιας ο Κυριάκος Μητσοτάκης, είπε ότι ο πρωθυπουργός, ένα μόλις μήνα μετά τις εκλογές, είναι ήδη φθαρμένος και ανεπαρκής να διαχειριστεί την επιστροφή της χώρας σε τροχιά ανάπτυξης.

«Ήταν ήδη ηθικά έκπτωτος από το γεγονός ότι είπε απίστευτα ψέματα στις εκλογές του Ιανουαρίου. Όσοι τον βλέπουν, και η εικόνα του και η στάση του, δείχνουν έναν πρωθυπουργό κουρασμένο και αμήχανο και ο οποίος για βασικά θέματα όπως ο ΦΠΑ στην εκπαίδευση, ταλαιπωρεί εδώ και δύο μήνες ολόκληρη την ελληνική κοινωνία και την ιδιωτική εκπαίδευση χωρίς να μπορεί να δώσει λύση», είπε ο κ. Μητσοτάκης.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, τόνισε για την οικονομική κατάσταση ότι χρειάζεται σταθερό τραπεζικό σύστημα, σταθερή και μειωμένη φορολογία και πρωτίστως μια κυβέρνηση που να σέβεται τον επιχειρηματία και να μην υπερφορολογεί την οικονομική δραστηριότητα. Η σημερινή κυβέρνηση δεν πληροί αυτές τις προϋποθέσεις και η οικονομία βουλιάζει πάλι στην ύφεση, εκτίμησε σχετικά.


Τέλος, ο Κ. Μητσοτάκης, είπε για τη ΝΔ, πως την επομένη των εκλογών για την εκλογή του προέδρου της, θα είναι ενωμένη και πιο ισχυρή και πως, όσο περισσότεροι ψηφίσουν, τόσο πιο ισχυρή εντολή θα δώσουν στον επόμενο αρχηγό να αλλάξει το κόμμα και να το μετατρέψει σε μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη - εκφράζοντας την ελπίδα να είναι ο ίδιος εκείνος που θα αναλάβει το "δύσκολο" αυτό έργο.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης για απόφαση ΣτΕ για τα μη κρατικά ΑΕΙ: Τέλος στα ταμπού και στις ιδεοληψίες

Πολιτική / Μητσοτάκης για απόφαση ΣτΕ για τα μη κρατικά ΑΕΙ: Τέλος στα ταμπού και στις ιδεοληψίες

Την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας να κρίνει συνταγματικό τον νόμο για τη λειτουργία μη κρατικών πανεπιστημίων χαιρέτισε ο πρωθυπουργός, κάνοντας λόγο για "τέλος στις ιδεοληψίες" και "τολμηρό βήμα προς την πρόοδο"
LIFO NEWSROOM
Στη Βουλή ο Μητσοτάκης για τον νέο ΚΟΚ – Στο επίκεντρο η οδική ασφάλεια, τα πρόστιμα και τα νέα μέτρα

Πολιτική / Στη Βουλή ο Μητσοτάκης για τον νέο ΚΟΚ – Στο επίκεντρο η οδική ασφάλεια, τα πρόστιμα και τα νέα μέτρα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας από τη Νίκαια της Γαλλίας, όπου συμμετείχε στην 3η Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για τους Ωκεανούς
LIFO NEWSROOM
NΔένδιας για ΑΟΖ με Ιταλία: «Mεγαλώσαμε την Ελλάδα»

Πολιτική / Δένδιας για ΑΟΖ με Ιταλία: «Mεγαλώσαμε την Ελλάδα»

«Μεγαλώσαμε την Ελλάδα, με μία Συμφωνία η οποία αποδεικνύει την προσήλωσή μας στο Διεθνές Δίκαιο και τη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS)» επισημαίνει ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας
LIFO NEWSROOM