Τελικά πόσο πληρώνεται ο Βαρουφάκης για τις ομιλίες του;

Τελικά πόσο πληρώνεται ο Βαρουφάκης για τις ομιλίες του; Facebook Twitter
SOOC
21

 

Τελικά πόσο πληρώνεται ο Βαρουφάκης για τις ομιλίες του; Facebook Twitter

Διαψεύδει μέιλ που αποδίδεται στην ατζέντισσα του, τις δηλώσεις Βαρουφάκη ότι δεν πληρώνεται για τις ομιλίες του, όπως ανέφερε γαλλικό ρεπορτάζ και αναδημοσίευσαν ελληνικά ΜΜΕ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος που απέστειλε mail με αίτημα για ομιλία του πρώην υπουργού, ο κ. Βαρουφάκης ζητάει για κάθε εμφάνισή του εκτός Ευρώπης 60.000 δολάρια, δηλαδή σχεδόν 53.000 ευρώ. Για την ομιλία του σε εκδήλωση Πανεπιστημίου στην Κύπρο ο κ. Βαρουφάκης ζήτησε μέσω της ατζέντισσας του 60 χιλιάδες δολάρια. Για τις μετακινήσεις του ζητά business class, είτε για ομιλία εντός Ευρώπης, είτε για υπερατλαντικό ταξίδι ενώ για τη διαμονή του η απαίτηση είναι για  πέντε αστέρων ξενοδοχείο, με  όλα τα γεύματα, αλλά και τις μετακινήσεις από και προς το αεροδρόμιο.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας ο κ. Βαρουφάκης δεν κλείνει μόνος του τις ομιλίες, αλλά έχει ατζέντισσα ειδικά γι’ αυτό τον σκοπό. Ονομάζεται Τατιάνα Μαρίνκο και είναι συνεργάτιδα ενός εκ των μεγαλύτερων πρακτορείων «ενοικίασης προσωπικοτήτων», του London Speaker Bureau. Το εν λόγω γραφείο έχει παραρτήματα σε όλες τις μεγάλες πόλεις του παγκόσμιου χάρτη. Συγκεκριμένα, η βάση της κυρίας Μαρίνκο είναι το ανεξάρτητο κρατίδιο του Ομάν.

21

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η Ελλάδα βιώνει πολιτικές συνθήκες που δεν έχει ξαναζήσει»

LiFO politics / Έχουμε τελικά αντιπολίτευση, ή όχι;

Ο δημοσιογράφος Χάρης Ιωάννου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για το αν τελικά έχουμε αντιπολίτευση, για την ιδιαίτερη πολιτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα, καθώς και για τις προκλήσεις του πολιτικού ρεπορτάζ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ο Μητσοτάκης παρέλαβε βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας

Πολιτική / Ο Μητσοτάκης παρέλαβε βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η χώρα, υπογραμμίζοντας πως: «Ο ελληνικός λαός υπέμεινε σοβαρές δυσκολίες και έκανε θυσίες, όμως επέδειξε θάρρος, αγκάλιασε την αλλαγή και απέδειξε την ανθεκτικότητά του»
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για αξιολόγηση: Το δημόσιο πρέπει να υπηρετεί τους πολίτες και όχι τον εαυτό του

Πολιτική / Μητσοτάκης για αξιολόγηση: Το δημόσιο πρέπει να υπηρετεί τους πολίτες και όχι τον εαυτό του

Τι αναφερει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εβδομαδιαία ανασκόπησή του - Εθνική Στρατηγική για την Πρόληψη της Βίας και την Αντιμετώπιση της Παραβατικότητας Ανηλίκων
LIFO NEWSROOM
Κωνσταντίνος Κυρανάκης: «Η σχέση με τη Hellenic Train επανεξετάζεται»

LiFO politics / Κωνσταντίνος Κυρανάκης: «Η σχέση με τη Hellenic Train επανεξετάζεται»

Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, μιλά στη Βασιλική Σιούτη και αναφέρει ότι η ελληνική κυβέρνηση είναι σε διαπραγματεύσεις με την ιταλική διοίκηση της Hellenic Train και την ιταλική κυβέρνηση, με στόχο σοβαρές επενδύσεις. Επίσης, απαντά στα θέματα που απασχόλησαν την επικαιρότητα, όπως η αναδιάρθρωση του ελληνικού σιδηροδρόμου, τα Τέμπη και οι ανώνυμες επιθέσεις στους συγγενείς των θυμάτων, τις οποίες δηλώνει ότι καταδικάζει.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ