H "non paper" απάντηση της κυβέρνησης στην Κ.Σαββαΐδου

H "non paper" απάντηση της κυβέρνησης στην Κ.Σαββαΐδου Facebook Twitter
1

«Η κυρία Σαββαΐδου, με την σημερινή της ανακοίνωσή της, δυστυχώς επιβεβαιώνει την ανησυχία της κυβέρνησης σε σχέση με την αδυναμία της, να επιτελέσει τον ρόλο της με πολιτική ανεξαρτησία και θεσμική ακεραιότητα. Έχει άλλωστε ήδη κληθεί να απαντήσει επί συγκεκριμένων θεμάτων και κατηγοριών» σχολιάζουν κύκλοι της κυβέρνησης, με αφορμή την ανακοίνωση που εξέδωσε η Κ. Σαββαΐδου νωρίτερα σήμερα και στην οποία εξηγεί αναλυτικά τους λόγους που αρνείται να παραιτηθεί.


«Είναι ευνόητο ότι η κυβέρνηση δεν πρόκειται να εμπλακεί ούτε σε πολιτική αντιπαράθεση με την κ. Σαββαΐδου ούτε βέβαια στο έργο της δικαιοσύνης», σημειώνει το Μαξίμου.

Το απόγευμα η Κ.Σαββαΐδου επιβεβαιώσε κι επίσημα τις μεχρί πρότινος φήμες που την ήθελαν να μην θέλει να παραιτηθεί από τη θέση της Γενικής Γραμματέως Δημοσίων Εσόδων. Η ίδια, σε επίσημη δήλωσή της εξήγησε αναλυτικά τους λόγους που δεν προτίθεται να το κάνει, γνωστοποιώντας ταυτόχρονα ότι με επιστολή της έχει ενημερώσει τον πρωθυπουργό για την ουσία των δύο υποθέσεων που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Στην ανακοίνωσή της, η Κατερίνα Σαββαΐδου παρέθεσε και το χρονικό των δύο υποθέσεων και τους λόγους που, κατά την ίδια, επιβάλλουν τη λήψη της απόφασής της.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ