Έξαλλος ο Μεϊμαράκης διέκοψε τη συνεδρίαση της ΚΕΦΕ

Έξαλλος ο Μεϊμαράκης διέκοψε τη συνεδρίαση της ΚΕΦΕ Facebook Twitter
3

 Έξαλλος έγινε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλης Μεϊμαράκης κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής.

Ο κ Μεϊμαράκης εισέβαλε στη συνεδρίαση και διέκοψε τη συζήτηση, καταλογίζοντας στον προεδρεύοντα Ανδρέα Παπαμιμίκο την ευθύνη για τη γελοιοποίηση της διαδικασίας, ενώ απέσυρε τον εκπρόσωπό του, Θόδωρο Αμπατζόγλου, από τη συνεδρίαση.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους τόνισε ότι δεν θα συμμετέχει σε debate και έκανε λόγο για γελοιοποίηση της διαδικασίας από τον Α. Παπαμιμίκο.

«Την ώρα που ο κόσμος δοκιμάζεται από μια κυβέρνηση που παραπαίει, εγώ δεν συμβάλλω στη γελοιοποίηση της διαδικασίας που ενσυνείδητα γίνεται από τον γραμματέα Παπαμιμίκο και κάποιους άλλους. Ούτε στο ντιμπέιτ συμμετέχω, που είναι επίσης γελοιοποίηση».

«Απαιτώ να τελειώσει η διαδικασία με τις προδιαγραφές της διαδικασίας τώρα και να προκηρυχθεί άμεσα ο διεθνής διαγωνισμός για την εταιρία που θα αναλάβει για τις εκλογές. Θα ζητήσω από τον Θόδωρο Αμπατζόγλου (σ.σ. ο εκπρόσωπός του στην Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή) να αποχωρήσει άμεσα από την ΚΕΦΕ», κατέληξε.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Πολιτική / Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Το σοβαρό επεισόδιο, που είχε αποτέλεσμα τον τραυματισμό του βουλευτή, Βασίλη Γραμμένου, ενεργοποίησε, με άμεση παρέμβαση του προέδρου της Βουλής Κώστα Τασούλα, την αυτόφωρη διαδικασία
NEWSROOM
Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

Πολιτική / Σπαρτιάτες: Εκλεγμένος με 7.377 ψήφους στη Λάρισα ο βουλευτής Φλώρος που γρονθοκόπησε συνάδελφό του

Ο Κωνσταντίνος Φλώρος υπήρξε μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των «Σπαρτιατών» μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου 2023, όταν ανεξαρτητοποιήθηκε με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Ποια κόμματα θα συμμετάσχουν στις κάλπες της 9ης Ιουνίου

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: Τα 31 κόμματα που θα συμμετάσχουν στις κάλπες της 9ης Ιουνίου - Μπλόκο στους Σπαρτιάτες

Από τα 46 κόμματα που ζήτησαν να λάβουν μέρος, ο Άρειος Πάγος ενέκρινε τη συμμετοχή για 31 κόμματα και συνασπισμούς κoμμάτων που θα συμμετάσχουν στις ευρωεκλογές του 2024
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια