Εκνευρισμός στο Μαξίμου από τις ανακοινώσεις Νικολόπουλου

Εκνευρισμός στο Μαξίμου από τις ανακοινώσεις Νικολόπουλου Facebook Twitter
Nikos Libertas/SOOC
8

Αυτόνομη πορεία του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος προανήγγειλε χθες ο Νίκος Νικολόπουλος σημειώνοντας μάλιστα ότι περισσότερες λεπτομέρειες θα δώσει σε συνέντευξη Τύπου σήμερα.

Οι κινήσεις αυτές του δυσαρεστημένου βουλευτή των ΑΝΕΛ που δεν έγινε υπουργός ή έστω αντιπρόεδρος της Βουλής όπως ήθελε, προκαλούν εκνευρισμό στο Μαξίμου καθώς αφήνει  ανοικτό το ενδεχόμενο ανεξαρτητοποίησής του, ενόψει της κρίσιμης ψηφοφορίας της Παρασκευής.

Το Μαξίμου θεωρεί ότι η στάση Νικολόπουλου έχει άμεση σχέση με τη μη υπουργοποίηση του.

 «Είναι οριστικό! Αποφασίσαμε την αυτόνομη πορεία του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος. Αύριο στις 12.00 περισσότερα...», έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter ο βουλευτής, ο οποίος μέσω του περιβάλλοντός του διαψεύδει πως θα ανεξαρτητοποιηθεί, χωρίς να αποκαλύπτει τη στάση του στην ψηφοφορία της Παρασκευής.

8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

LiFO politics / «Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

Η Βασιλική Σιούτη συνομιλεί με τον Kώστα Χρυσόγονο, καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου και υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ, για τη σημασία των επερχόμενων ευρωεκλογών και για την πολιτική κατάσταση στη χώρα μας.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Πολιτική / Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Η ακροδεξιά πολυκατοικία μοιάζει με αυθαίρετο χτισμένο με ψέματα και βία - Τι είπε για τη γυνακοκτονία της Κυρακής Γρίβα, την τραγωδία των Τεμπών, την οπαδική βία, την ακρίβεια και την Τουρκία
NEWSROOM
Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM

σχόλια

6 σχόλια
Παντως δεν θα πρεπει να εξεπλαγησαν ιδιαιτερα στο Μαξιμου απο την αντιδραση Νικολοπουλου στην "μη αμοιβη"του για τους "αγωνες"του.Εκτος εαν παραμενουν τοσο "ερασιτεχνες"στην αποτιμηση προσωπων και καταστασεων οσο - αποδεδειγμενα - ηταν στην αρχη της πρωτης κυβερνητικης τους θητειας,οχτω μηνες νωριτερα.
"Ωωωω γέροντα, η ευχή!"Οτιδήποτε περί Νικολόπουλου είναι αστείο από μόνο του αλλά το ακόμα πιο αστείο είναι όταν ακούς πολιτικούς να χτυπιούνται ότι όσα κάνουν τα κάνουν για το καλό της Ελλάδας και με το που δεν τσιμπήσουν την καρεκλίτσα που θέλουν είναι πρόθυμοι και στο Θεό να κάνουν μήνυση.
Εγώ πιστεύω ότι δεν άντεξε την εξαγγελία για την επέκταση του συμφώνου συμβίωσης. Θα του είπε και καμμιά κουβέντα ο Θεός. Πόσο να αντέξει ο χριστιανός πριν αυτονομηθεί.