ΕΡΤ καλεί υποψήφιους της ΝΔ για ντιμπέιτ - Ποιος είπε πρώτος το Ναι

ΕΡΤ καλεί υποψήφιους της ΝΔ για ντιμπέιτ - Ποιος είπε πρώτος το Ναι Facebook Twitter
1

Συνεργάτες του Βαγγέλη Μεϊμαράκη αναφέρουν ότι έλαβαν πρόσκληση του διευθύνοντα συμβούλου της ΕΡΤ Λ. Ταγματάρχη, για τη διεξαγωγή μιας τηλεμαχίας μεταξύ των υποψηφίων για την προεδρία της ΝΔ.


Σχετικά αναφέρουν ότι δεν είναι αρνητικοί, αλλά είναι θέμα που θα πρέπει πρώτα να συζητηθεί μεταξύ των υποψηφίων αλλά και στην ΚΕΦΕ και να καθοριστεί αν θα διεξαχθεί μόνο αυτή η τηλεμαχία ή και άλλες.


Υπενθυμίζουν παράλληλα ότι η πρόταση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη είναι να διεξαχθούν δύο ή και περισσότερες θεματικές συνδιασκέψεις όπως πρότεινε ο Απόστολος Τζιτζικώστας, συμπεριλαμβάνοντας όμως και συνδιάσκεψη με αντικείμενο τα θέματα εξωτερικής πολιτικής.

Λίγο αργότερα οι συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη αναφέρουν ότι έλαβαν πρόσκληση του διευθύνοντα συμβούλου της ΕΡΤ Λ.Ταγματάρχη για τη διεξαγωγή μιας τηλεμαχίας μεταξύ των υποψηφίων για την προεδρία της Ν.Δ και απάντησαν αμέσως θετικά, χωρίς όρους και προϋποθέσεις.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρόταση δυσπιστίας για Τέμπη - Μητσοτάκης: «Ζήτησα συγγνώμη, με κατηγορείτε ότι μόνταρα τις συνομιλίες; Ε δεν ντρέπεστε»

Πολιτική / Πρόταση δυσπιστίας για Τέμπη - Μητσοτάκης: «Ζήτησα συγγνώμη, με κατηγορείτε ότι μόνταρα τις συνομιλίες; Ε δεν ντρέπεστε»

«Έχουν το δικαίωμα να κάνουν το πένθος τους διαμαρτυρία, οι γονείς έχουν το δικαίωμα ακόμη και να αδικούν την κοινωνία απαιτώντας δικαιοσύνη»
NEWSROOM
«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Aυτο, που ασχολουμαστε με τα εσωτερικα ενος κομματος και ποιον προεδρο θα βγαλει, ειναι τελειως ανουσιο και αναρωτιεμαι ποσους ενδιαφερει και αφορα. Ειναι απλα ενας λογος να μενουν στην επικαιροτητα attention whores που δεν αξιζουν την παραμικρη προσοχη μας.Θυμαμαι ενα παρομοιο σηριαλ που ειχε παιχτει στα media τοτε που ειχε βγει ο Βενιζελος προεδρος του Πασοκ και το μονο που μπορουσα να σκεφτω ηταν ποσο Αμερικανοι θα γινουμε ακομα.