Λεβέντης: Δεν δίνω ψήφο εμπιστοσύνης στον Τσίπρα

Λεβέντης: Δεν δίνω ψήφο εμπιστοσύνης στον Τσίπρα Facebook Twitter
Nick Paleologos / SOOC
2

Αμέσως μετά την ορκωμοσία της νέας Βουλής, οι βουλευτές της Ένωσης Κεντρώων ανακοίνωσαν ότι δεν προτίθενται να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, επειδή ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας δεν απάντησε στην πρόταση εννέα σημείων που του έστειλε ο κ. Βασίλης Λεβέντης για την δίκαιη όπως υποστηρίζει κατανομή των βαρών.

«Για να βγει η χώρα από την κρίση και να λυτρωθεί από το ζυγό των μνημονίων πρέπει να αρχίσει εφαρμοζόμενη μια νέα οικονομική πορεία, που να ρίχνει τις θυσίες και τα βάρη εξίσου σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα και όχι να υπερπαροστατεύεται ο δημόσιος τομέας και να ρίπτονται όλα τα βάρη στον ιδιωτικό, όπως έκαναν τα μνημόνια 1 και 2 και τώρα κάνει το μνημόνιο 3 του κ. Τσίπρα» σχολιάζεται στην ανακοίνωση του κόμματος.

«Προς την κατεύθυνση αυτή η Ενωση Κεντρώων απέστειλε ολοκληρωμένη επιστολή, με προτάσεις αυτοκάθαρσης και σχέδιο ανάπτυξης της οικονομίας, στον κ. Τσίπρα, ο οποίος όμως δεν μας απάντησε, συνεπώς και δεν υιοθέτησε τις θέσεις μας. Κατόπιν αυτού αδυνατούμε να παράσχουμε ψήφο στήριξης της κυβέρνησης στη διαδικασία συζήτησης επι των προγραμματικών της δηλώσεων» καταλήγει η Ένωση Κεντρώων.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Ο Μητσος μιλωντας στο καφενειο ενημερωνει τους θαμωνες οτι δεν προκειται να δωσει δανεικα στον Βαγγελη,αν αυτος δεν αλλαξει πολιτικες πεποιθησεις και ποδοσφαιρκη ομαδα,ουτως ωστε να εχει τις ιδιες με τον Μητσο.Το λεει καποιος στον Βαγγελη,ο οποιος παει και τον βρισκει στο καφενειο."Δεν μου λες Μητσο,σου ζητησα εγω ποτε δανεικα ; Ειμασταν ποτε φιλοι ; Καναμε ποτε παρεα ; Εχουμε παει ποτε σε μια ταβερνα,η εχουμε,εστω ,πιει καφε μαζι ; Σου εχω πει ποτε τιποτα παραπανω απο μια απλη καλημερα,και αυτο,μαλιστα,σπανιοτατα ;",τον ρωταει.Και ο Μητσος απανταει ,και μαλιστα με υφος ..χιλιων καρδιναλιων :"Οχι,αλλα ενημερωνω το καφενειο οτι αν μου ζητησεις ποτε δανεικα τοτε θα πρεπει πρωτα να συμμορφωθεις με τους ορους μου.Αλλοιως δεν δεχομαι ουτε συζητηση".Εαν εσεις ησασταν θαμωνες στο καφενειο και παρακολουθουσατε αυτην την συζητηση,πως θα αντιδρουσατε ;Αποριαν διατυπωνω....
H Eλλαδα φιλτατε ομως δεν ειναι καφενειο. Ο πρωθυπουργος της χωρας καλειται να απαντησει σε βουλευτες (πλεον) εαν και εφοσον θελει να θεωρηθει φερεγγυος και να ηγηθει.