Μεϊμαράκης: Δεν θα αφήσουμε την κυβέρνηση να ανασάνει

Μεϊμαράκης: Δεν θα αφήσουμε την κυβέρνηση να ανασάνει Facebook Twitter
1

Επίθεση εναντίον της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο Βαγγέλης Μεϊμεράκης από το βήμα της συνεδρίασης της ΚΟ της ΝΔ πριν την έναρξη της Ολομέλειας της Βουλής, σημειώνοντας, μεταξύ άλλων, πως η αξιωματική αντιπολίτευση δεν θα αφήσει την κυβέρνηση να ανασάνει κι επισήμανε πως κανείς δεν θα πρέπει να θεωρεί δεδομένη τη ΝΔ «σε μέτρα υφεσιακά που φέρουν την υπογραφή Τσίπρα –Καμμένου».

Ο κ. Μεϊμαράκης αναφέρθηκε επίσης και στην υπόθεση της υποψηφιότητας του Αδωνι Γεωργιάδη εξαπολύοντας επίθεση κατά του προέδρου της ΠΕ και της ΚΕΦΕ Ανδρέα Παπαμιμίκου. «Με ενημερώνουν ότι η ΚΕΦΕ,που είναι τελείως αυτόνομη και πήρε χθες λάθος απόφαση,έκανε δεκτή την υποψηφιότητα του καλού φίλου Αδωνι Γεωργιάδη. Δεν μπορούν οι τυπολατρίες να ξεπερνούν τις πολιτικές. Η απόφαση της ΚΕΦΕ δεν με εκφράζει και με τον πρόεδρο της ΚΕΦΕ έχω να συνομιλήσω μαζί του από την ημέρα των εκλογών» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μεϊμαράκης.

«Στις δύσκολες ώρες που ακολουθούν οι ευθύνες μας είναι όλες τεράστιες» δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ και κάλεσε τους βουλευτές να μην μπουν σε κλίμα εσωστρέφειας με την διαδικασία εκλογής του νέου προέδρου. «Μην μπούμε σε κλίμα εσωστρέφειας. Πιστεύω ότι όλοι μαζί θα πρέπει να στηρίξουμε την κοινωνία γιατί όποιος και να εκλεγεί εμείς θα τον στηρίξουμε. Σήμερα στέλνουμε μήνυμα ότι η ΚΟ προχωρά ενωμένη και αραγής. Η ΝΔ είναι ο έτερος ισχυρός πυλώνας του δημοκρατικού πολιτεύματος, δεν υπάρχει προοπτική χωρίς τη ΝΔ, την ενότητα την εγγυάται η ΚΟ» τόνισε.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης για αξιολόγηση: Το δημόσιο πρέπει να υπηρετεί τους πολίτες και όχι τον εαυτό του

Πολιτική / Μητσοτάκης για αξιολόγηση: Το δημόσιο πρέπει να υπηρετεί τους πολίτες και όχι τον εαυτό του

Τι αναφερει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εβδομαδιαία ανασκόπησή του - Εθνική Στρατηγική για την Πρόληψη της Βίας και την Αντιμετώπιση της Παραβατικότητας Ανηλίκων
LIFO NEWSROOM
Κωνσταντίνος Κυρανάκης: «Η σχέση με τη Hellenic Train επανεξετάζεται»

LiFO politics / Κωνσταντίνος Κυρανάκης: «Η σχέση με τη Hellenic Train επανεξετάζεται»

Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, μιλά στη Βασιλική Σιούτη και αναφέρει ότι η ελληνική κυβέρνηση είναι σε διαπραγματεύσεις με την ιταλική διοίκηση της Hellenic Train και την ιταλική κυβέρνηση, με στόχο σοβαρές επενδύσεις. Επίσης, απαντά στα θέματα που απασχόλησαν την επικαιρότητα, όπως η αναδιάρθρωση του ελληνικού σιδηροδρόμου, τα Τέμπη και οι ανώνυμες επιθέσεις στους συγγενείς των θυμάτων, τις οποίες δηλώνει ότι καταδικάζει.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Κασσελάκης: 30 μήνες φυλακή και 50.000 ποινή με αναστολή για παραβίαση του νόμου περί πόθεν εσχες

Πολιτική / Κασσελάκης: Ποινή φυλάκισης 30 μηνών με αναστολή και χρηματική ποινή 50.000 ευρώ για παραβίαση του νόμου περί πόθεν εσχες

Η εισαγγελική πρόταση ήταν απαλλακτική με το σκεπτικό ότι δεν ανέμενε το Σεπτέμβριο του 2023 να εκλεγεί Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και δε γνώριζε την απαγόρευση να διαθέτει καταθέσεις στο εξωτερικό ως πολιτικός αρχηγός
LIFO NEWSROOM
Συνάντηση Μητσοτάκη – Αλ Σίσι: Στρατηγική συνεργασία Ελλάδας – Αιγύπτου με έμφαση σε Μεταναστευτικό και περιφερειακή σταθερότητα

Πολιτική / Συνάντηση Μητσοτάκη – Αλ Σίσι: Στρατηγική συνεργασία Ελλάδας – Αιγύπτου με έμφαση σε Μεταναστευτικό και περιφερειακή σταθερότητα

Ο πρόεδρος της Αιγύπτου, Αμπντέλ Φατάχ Αλ Σίσι, επισκέφθηκε την Ελλάδα για να ενισχύσει τη διμερή συνεργασία με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, εστιάζοντας στο μεταναστευτικό, την περιφερειακή σταθερότητα και την ενεργειακή συνεργασία.
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Θα σας χορεψουμε στο ταψι,θα σας κοπει η μαγκια,δεν θα σας αφησουμε σε χλωρο κλαρι,θα μαθετε ποσα απιδια βανει ο σακος,πως το τριβουν το πιπερι,καποιο λακκο εχει η φαβα...λαθος το τελευταιο ειναι για τον Αδωνι!