Παπαδημούλης για Βαρουφάκη: Αν έχεις τέτοιους φίλους, τι τους θες τους εχθρούς

Παπαδημούλης για Βαρουφάκη: Αν έχεις τέτοιους φίλους, τι τους θες τους εχθρούς Facebook Twitter
Nick Paleologos / SOOC
4

Μιλώντας στο Mega Σαββατοκύριακο, ο Δημήτρης Παπαδημούλης σχολίασε τα όσα δήλωσε πρόσφατα ο Γιάνης Βαρουφάκης πως δηλαδή ο Αλέξης Τσίπρας τη νύχτα του δημοψηφίσματος ήταν σε κατάθλιψη.

«Αδικούν την αλήθεια, αδικούν και τον ίδιο τον Βαρουφάκη και φυσικά, προσβάλλουν και τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ και τον ελληνικό λαό» είπε ο κ. Παπαδημούλης και συμπλήρωσε: «Εδώ και καιρό έχω πάψει να ασχολούμαι με όσα λέει και όσα κάνει ο Βαρουφάκης. Νομίζω ότι το τελευταίο διάστημα με ορισμένα από αυτά που λέει δείχνει ότι, εκτός από το ότι δεν αποδείχτηκε τόσο καλός πολιτικός, ενώ είναι πολύ καλός οικονομολόγος, δείχνουν και κάποιες αδυναμίες χαρακτήρα. Δηλαδή, το να προσπαθείς να πλήξεις τον Τσίπρα που σου έκανε την τιμή να σου αναθέσει ένα πολύ σημαντικό πόστο, λέγοντας «είναι σε κατάθλιψη, ήταν σε κατάθλιψη, έκανε, έρανε»... Άμα έχει τέτοιους φίλους...».

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί πρέπει να καταργηθεί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών

LiFO politics / Γιατί πρέπει να καταργηθεί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών

Ο καθηγητής της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ, Σπύρος Βλαχόπουλος, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για την ανάγκη κατάργησης του νόμου περί ευθύνης υπουργών, εξηγώντας όμως γιατί πρέπει να τηρείται όσο παραμένει σε ισχύ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Επίσκεψη Γεραπετρίτη στην Τρίπολη: Ελλάδα και Λιβύη έτοιμες να συζητήσουν για οριοθέτηση ΑΟΖ στο προσεχές μέλλον

Πολιτική / Επίσκεψη Γεραπετρίτη στην Τρίπολη: Ελλάδα και Λιβύη έτοιμες να συζητήσουν για οριοθέτηση ΑΟΖ στο προσεχές μέλλον

Ο κ. Γεραπετρίτης διατύπωσε την επιδίωξη της Ελλάδας για ενίσχυση των διμερών σχέσεων με την Τρίπολη, με έμφαση στην οικονομία και τις επενδύσεις - Τι δήλωσε ο Λίβυος ΥΠΕΞ
LIFO NEWSROOM
Λευτέρης Αυγενάκης: Άρση ασυλίας για το επεισόδιο στο αεροδρόμιο ζητά η Επιτροπή Δεοντολογίας

Πολιτική / Λευτέρης Αυγενάκης: Άρση ασυλίας για το επεισόδιο στο αεροδρόμιο ζητά η Επιτροπή Δεοντολογίας

Το καλοκαίρι του 2024, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ενεπλάκη σε περιστατικό χειροδικίας κατά εργαζόμενου στο «Ελ. Βενιζέλος» με αποτέλεσμα τη διαγραφή του
LIFO NEWSROOM
ΟΠΕΚΕΠΕ: Κοινή πρόταση για Προκαταρκτική Επιτροπή καταθέτουν ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και Νέα Αριστερά

Πολιτική / ΟΠΕΚΕΠΕ: Κοινή πρόταση για Προκαταρκτική Επιτροπή καταθέτουν ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και Νέα Αριστερά

«Το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ δεν είναι μόνο ένα οικονομικό σκάνδαλο διαφθοράς, αλλά μια δυσώδης υπόθεση διαπλοκής μετά το 2019 υψηλόβαθμων κυβερνητικών στελεχών και βουλευτών της ΝΔ και «γαλάζιων» παραγόντων» αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Γιατί είναι κακό να πεις ότι κάποιος έχει κατάθλιψη αν όντως ισχύει; Ιδίως αν πρόκειται για τον πρωθυπουργό μιας χώρας. Ξεχνάει ο κ.Παπαδημούλης ότι στην πολιτική δεν υπάρχουν φιλίες ακόμα και ανάμεσα σε μέλη του ίδιου πολιτικού κόμματος ή κυβερνητικού σχηματισμού. Αν κάποιος προσπαθεί να πλήξει τον Τσίπρα αυτός είναι ο ίδιος ο Τσίπρας με τις διάφορες λανθασμένες επιλογές του. Δε θα το βουλώσουν κιόλας όλοι για να μη θεωρηθεί ότι προσπαθούν να τον πλήξουν. Ειδικά αυτήν την καραμέλα "του έκανε την τιμή" δεν την καταλαβαίνω καθόλου. Άρα τι δηλαδή; Θα πρέπει να τον γλύφει αιωνίως από εδώ και πέρα; Όπως λέει είναι ένας πολύ καλός οικονομολόγος, οπότε δεν του έκανε κανείς την τιμή, με την αξία του έφτασε εκεί που είναι.
Πολυ σωστη κουβεντα.Αυτο,αλλωστε,ειναι και το βασικο χαρακτηριστικο των υπερβολικα εγωπαθων και αυταρεσκων ανθρωπων,των λεγομενων "ναρκισσων".Μπορει να ειναι εξυπνοι,μορφωμενοι,ευχαριστοι,ευγενεις,ευστροφοι,χιουμοριστες,εργατικοι,και αλλα πολλα και ετυπωσιακα.Ενα πραγμα ομως δεν μπορουν να κανουν.Ποτε.Να θεσουν το 'εγω'τους σε δευτερη μοιρα.Να το "υποταξουν" προ καποιου αλλου σημαντικοτερου .Γι'αυτους η οποιαδηποτε αντιπαλοτητα εξελισσεται ταχιστα σε αποστροφη.Ισως δε και σε μισος.Διοτι αδυνατουν να αποδεχθουν,η εστω και να σκεφθουν,την πιθανοτητα να εχεουν οι ιδιοι λαθος και ο "αντιπαλος"δικιο.Με αποτελεσμα να στρεφονται εναντιον του ανεξαρτητως ποια ειναι η προιστορια τους μαζι του.Ακομη και αν προκειται για τον καλυτερο φιλο τους,για τον ιδιο τον αδελφο τους.Ακομη και αν τους εχει ευεργετησει.Απο την στιγμη που αντιπαρατιθεται μαζι τους και τους "μειωνει" ,ειδικα αν αποδεικνυει δημοσια οτι αυτος εχει δικιο,το ζητημα εχει κλεισει.Ειναι "εχθρος".Και του συμπεριφερονται αναλογα.Εχω κι'εγω,οπως,πιστευω,και ολοι οι ανθρωποι με πειρα ζωης και ευρος εμπειριων,βιωσει αναλογες καταστασεις.Οι οποιες δεν μου ηταν καθολου ευχαριστες.Εμαθα,τουλαχιστον,να αναγνωριζω αυτην την κατηγορια ανθρωπων εγκαιρως.Και να μην αναπτυσσω ποτε φιλικες σχεσεις μαζι τους.Διοτι οσο πιο κοντα τους βρισκεσαι,τοσο πιθανοτερο ειναι καποια μελλοντικη στιγμη να "μεταλλαγεις"σε στοχο τους.