Υπέβαλε υποψηφιότητα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Υπέβαλε υποψηφιότητα ο Κυριάκος Μητσοτάκης Facebook Twitter
Nick Paleologos / SOOC
0

Κατέθεσε πριν από λίγο τις 50 υπογραφές που απαιτούνται για την υποψηφιότητα του ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος ευχαρίστησε τα 50 μέλη της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας που τον εμπιστεύτηκαν.

«Μόλις κατέθεσα και επίσημα την υποψηφιότητά μου για πρόεδρος της ΝΔ όπως προβλέπει το καταστατικό του κόμματος. Θέλω να ευχαριστήσω τα 50 μέλη της Πολιτικής Επιτροπής που υπέγραψαν την υποψηφιότητά μου», τόνισε αρχικά ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ. 

Και πρόσθεσε: «Προσβλέπω σε έναν δημιουργικό και ουσιαστικό διάλογο με τους συνυποψηφίους μου για το μέλλον της ΝΔ. Ενα πράγμα μπορώ να εγγυηθώ, ότι από τη στροφή της ΝΔ στην κοινωνία το κόμμα μας θα βγει πολύ πιο ενωμένο και πολύ πιο ισχυρό».

Έτσι ενώ στις 6 το απόγευμα λήγει η προθεσμία για την υποβολή υποψηφιοτήτων, μέσα από το πλήθος που εκδήλωσε ενδιαφέρον, προς το παρόν υπάρχουν μόνο δύο υποψήφιοι, οι κ. Μειμαράκης και Μητσοτάκης.

Ο Αδωνις Γεωργιάδης από την πλευρά του δήλωσε ότι έχει μαζέψει ως τώρα 45 υπογραφές και συνεχίζει την προσπάθεια του να συγκεντρώσει τις 50 ενώ στο παιχνίδι πιέζεται να μπει, σύμφωνα με δημοσιεύματα και ο Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Ο επίτροπος για τη Μετανάστευση βρίσκεται στην Αθήνα και οι πληροφορίες τον θέλουν να δέχεται μεγάλες πιέσεις προκειμένου να υποβάλλει και εκείνος υποψηφιότητα αλλάζοντας τους όρους του εσωκομματικού παιχνιδιού.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και η Γερμανία λέει «ναι» στο να χρησιμοποιήσει η Ουκρανία δικά της όπλα

Διεθνή / Το Βερολίνο επιτρέπει στην Ουκρανία να χρησιμοποιεί γερμανικά όπλα κατά στόχων στη Ρωσία

Ανησυχία για κλιμάκωση - Ο Γερμανός ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι οι Ουκρανοί μπορούν να χρησιμοποιούν όπλα από το Βερολίνο για να πλήξουν στρατιωτικούς στόχους σε ρωσικό έδαφος
NEWSROOM