Ο Ραούλ Κάστρο προσκάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα στην Κούβα

Ο Ραούλ Κάστρο προσκάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα στην Κούβα Facebook Twitter
EPA/ALEJANDRO ERNESTO
1

Ολιγόλεπτη συνάντηση με τον Κουβανό Πρόεδρο Ραούλ Κάστρο είχε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας πριν από την έναρξη των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών. Ο Ραούλ Κάστρο δήλωσε στον κ. Τσίπρα ότι παρακολουθεί στενά και με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις εξελίξεις στην Ελλάδα και τον προσκάλεσε να επισκεφθεί την Κούβα όποτε το επιθυμεί.

Ο Πρωθυπουργός είχε επίσης τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΟΣΑ Άνχελ Γκουρία. Σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, ο κ. Γκουρία δήλωσε ότι παραμένει διαθέσιμος για κάθε είδους βοήθεια προς την ελληνική κυβέρνηση, στην προώθηση μεταρρυθμίσεων που θα διασφαλίζουν την αξιοκρατία στη δημόσια διοίκηση και θα αντιμετωπίζουν τις οργανωμένες πρακτικές στην αγορά. Επίσης, δήλωσε πρόθυμος να παράσχει υποστήριξη στις μεταρρυθμιστικές προσπάθειες της ελληνικής κυβέρνησης, οι οποίες αποτελούν αντικείμενο διαλόγου με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: Η πρόταση Μπάιντεν «δεν είναι καλή» αλλά το Ισραήλ την αποδέχεται ως πλαίσιο διαπραγμάτευσης

Διεθνή / Γάζα: Η πρόταση Μπάιντεν «δεν είναι καλή» αλλά το Ισραήλ την αποδέχεται ως πλαίσιο διαπραγμάτευσης

Ο Οφίρ Φαλκ, ο κορυφαίος σύμβουλος του Νετανιάχου σε θέματα εξωτερικής πολιτικής, δήλωσε ότι η πρόταση του Αμερικανού προέδρου είναι «μία συμφωνία την οποία εγκρίναμε
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια