Οι αλλαγές στις ονομασίες των υπουργείων κοστίζουν πολύ ακριβά

Οι αλλαγές στις ονομασίες των υπουργείων κοστίζουν πολύ ακριβά Facebook Twitter
ΑΠΕ/ΜΠΕ
3

Πάνω από 800 χιλιάδες ευρώ θα κοστίσει η μετονομασία μόνο του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων σε υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Έθνους δεν είναι μόνο η αλλαγή της πινακίδας αλλά και η αλλαγή των λογοτύπων, των τίτλων σπουδών, τον απολυτηρίων, των πινακίων σήμανσης και των σφραγίδων που ακολουθεί κάθε φορά μια μετονομασία υπουργείου.

Περίπου αυτό το ποσό είχε καταβληθεί και για την αλλαγή του ονόματος του υπουργείου επί Γιώργου Παπανδρέου το 2013 για αυτό και παλιός γ.γ. του υπουργείου δηλώνει στην εφημερίδα ότι ο ίδιος δεν έχει αλλάξει πινακίδα έξω από το κτίριο.

«Μου ζήτησαν 2.000 ευρώ μόνο για την νέα προμετωπίδα και φυσικά αποφάσισα να μην τα δώσω, αφού σκέφτηκα ότι σε λίγο μάλλον θα χρειαστεί να αλλάξουμε πάλι ονομασία», είπε στην εφημερίδα.

Για αυτό και ακόμη και σήμερα η ταμπέλα έξω από το κτίριο γράφει ακόμη υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, παρότι δεν ισχύει πια και έχει αλλάξει. 

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

LiFO politics / «Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

Η Βασιλική Σιούτη συνομιλεί με τον Kώστα Χρυσόγονο, καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου και υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ, για τη σημασία των επερχόμενων ευρωεκλογών και για την πολιτική κατάσταση στη χώρα μας.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Πολιτική / Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Η ακροδεξιά πολυκατοικία μοιάζει με αυθαίρετο χτισμένο με ψέματα και βία - Τι είπε για τη γυνακοκτονία της Κυρακής Γρίβα, την τραγωδία των Τεμπών, την οπαδική βία, την ακρίβεια και την Τουρκία
NEWSROOM
Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Άλλαξε πολύ τώρα δεν θα μπορέσω να φτιάξω την σφραγίδα με το κοπίδι.Οπότε θα κρατήσω το ξύλο και θα αλλάξω μόνο το κάτω. (η πατέντες για οικονομία)Γιατί σε αυτό το υπουργείο όλοι κάνουν μεταρρύθμιση και όλοι αλλάζουν το όνομα.
Ας πληρώοσυν τώρα 30% οι αγρότες 40% οι άνεργοι 35% οι νέοι για καινούργιες πινακίδες! Το υπόλοιπο 5% θα το δώσουμε οι μ@α@κες που ΔΕΝ ψηφίσαμε Τσίπρα!