Ο Βαρουφάκης απαντά στον Μοσκοβισί

Ο Βαρουφάκης απαντά στον Μοσκοβισί Facebook Twitter
SOOC
2

Απάντηση μέσω Twitter έδωσε ο Γιάνης Βαρουφάκης στον Πιέρ Μοσκοβισί ο οποίος χθες δήλωσε ότι «οι συζητήσεις με τον κ. Βαρουφάκη ήταν μάταιες και άσκοπες».

«Ο κ. Βαρουφάκης δεν ήταν για να διαπραγματευτείς μαζί του» είπε χαρακτηριστικά ο επίτροπος Οικονομίας. «Είχαμε αμέτρητες συζητήσεις μαζί, αλλά πάντα ήταν μάταιες, άσκοπες και ακαδημαϊκές” τόνισε, προσθέτοντας ότι «το μόνο που ήθελε ήταν να παίξει με τον χρόνο και όχι να κάνει συγκεκριμένες προτάσεις».

«Λυπάμαι Πιερ Μοσκοβισί που για να συγκαλύψεις τη ραγδαία υποβάθμισή σου αντί να πεις ότι δεν συνθηκολογούσα είπες ότι δεν διαπραγματευόμουν», έγραψε ως απάντηση ο πρώην υπουργός στο Twitter.

2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και η Γερμανία λέει «ναι» στο να χρησιμοποιήσει η Ουκρανία δικά της όπλα

Διεθνή / Το Βερολίνο επιτρέπει στην Ουκρανία να χρησιμοποιεί γερμανικά όπλα κατά στόχων στη Ρωσία

Ανησυχία για κλιμάκωση - Ο Γερμανός ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι οι Ουκρανοί μπορούν να χρησιμοποιούν όπλα από το Βερολίνο για να πλήξουν στρατιωτικούς στόχους σε ρωσικό έδαφος
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Αυτη η μανια προσπαθειας απαξιωσης του Βαρουφακη, εχει γινει πλεον τροπος ζωης για την διαπλοκη, τους αξιωματουχους, τα ΜΜΕ!Γιατι ομως δεν το παραδεχεστε κυριε Μοσκοβισι,κατα βαθος τον θαυμαζετε για την ακαδημαικη ακριβεια, την αξιοπιστια, την προσηλωση στον στοχο.!
Απάντηση στα ελληνικά και χωρίς αναφορά! Τα μισά tweet του είναι στα αγγλικά, τι φοβαται μην ανταπαντήσει ο Μοσκοβισί; Μας έχει καταλάβει και ο Βαρουφάκης τελικά.