Εισαγγελέας: Δεν προκύπτουν ενδείξεις για τον Μαρκογιαννάκη για την υπόθεση Γιακουμάκη

Εισαγγελέας: Δεν προκύπτουν ενδείξεις για τον Μαρκογιαννάκη για την υπόθεση Γιακουμάκη Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
0

Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών επιστρέφει ο Εισαγγελέας Εφετών Ιωαννίνων, την προανακριτική δικογραφία που αφορά στον υποψήφιο βουλευτή Χανίων της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστο Μαρκογιαννάκη για την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Η εντολή είναι να εισαχθεί στο δικαστικό συμβούλιο η πρόταση ντου για μην ύπαρξη ενδείξεων ηθικής αυτουργίας του Χρήστου Μαρκογιαννάκη.

Σύμφωνα με το έγγραφο του Εισαγγελέα δεν προκύπτουν επαρκείς αποχρώσες ενδείξεις σε βάρος του κ. Μαρκογιαννάκη, για την πράξη της ηθικής αυτουργίας σε παράβαση καθήκοντος κατ' εξακολούθηση και επιστρέφει τη δικογραφία στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών.

Όπως υποστήριξε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, μιλώντας το πρώι στον Σκάι, πριν από 2-3 χρόνια είχε τηλεφωνήσει στον διευθυντή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, όχι για τον Γιακουμάκη αλλά για θέμα που αφορούσε έναν φοιτητή από ορεινό χωριό των Χανίων.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιστολική ψήφος: Λήγει η προθεσμία αποστολής του ψηφοδελτίου για τις Ευρωεκλογές – Οι τελικές ημερομηνίες

Πολιτική / Επιστολική ψήφος: Λήγει η προθεσμία αποστολής του ψηφοδελτίου για τις Ευρωεκλογές – Οι τελικές ημερομηνίες

Υπενθυμίζεται ότι για να καταμετρηθούν οι επιστολικές ψήφοι θα πρέπει να φτάσουν στον τελικό προορισμό τους έως την παραμονή των εκλογών και συγκεκριμένα έως και το Σάββατο 8 Ιουνίου και ώρα Ελλάδας 17:00
NEWSROOM