Αποφασίστηκαν τα ντιμπέιτ - Τι θα γίνει με τη Χρυσή Αυγή

Αποφασίστηκαν τα ντιμπέιτ - Τι θα γίνει με τη Χρυσή Αυγή Facebook Twitter
2

Σύμφωνα με πηγές της Συγγρού η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη, επικοινώνησε με την διευθύντρια του γραφείου τύπου της ΝΔ Πηνελόπη Γαβρά και της πρότεινε τη διεξαγωγή δύο τηλεμαχιών των πολιτικών αρχηγών στις 10 και 14 Σεπτεμβρίου.


Η κα Γαβρά, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, απάντησε αμέσως θετικά σημειώνοντας ότι θα ακυρωθούν όλες οι προγραμματισμένες προεκλογικές δραστηριότητες του προέδρου της ΝΔ Β. Μεϊμαράκη εκείνες τις ημέρες.


Οι ίδιες πηγές σημειώνουν, ότι προφανώς το πρώτο debate θα διεξαχθεί με τη συμμετοχή όλων των πολιτικών αρχηγών και το δεύτερο μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Ντιμπέιτ θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά μετά το 2009. Με ενδιαφέρον αναμένεται η στάση που θα κρατήσουν οι πολιτικοί αρχηγοί ως προς την παρουσία της Χρυσής Αυγής στο ντιμπέιτ. Χθες το βράδυ, το θέμα τέθηκε στο πλατό εκπομπής του ΑLPHA στην οποία μεταξύ άλλων ήταν καλεσμένος και ο κος Σκουρλέτης του ΣΥΡΙΖΑ. Ο ίδιος έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως κανείς δεν θα δεχθεί ντιμπέιτ στο οποίο θα παρίσταται ο κος Μιχαλολιάκος για να εκπροσωπήσει την Χρυσή Αυγή. Στη συνέχεια πρόσθεσε πως η ΧΑ είναι ο εχθρός της δημοκρατία και του διαλόγου στη Βουλή και δεν θα μπορούσε να κληθεί σε τηλεοπτικό πλατό.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΙΡΑΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Κανείς δεν ξέρει πόσο θα διαρκέσει αυτός ο πόλεμος»

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε σε όλα τα ζητήματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία ενώ προανήγγειλε πρόσθετα μέτρα σε περίπτωση που η κρίση στη Μέση Ανατολή διαρκέσει περισσότερο από το προβλεπόμενο
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΕΝΟΠΛΕΣ, ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Οι Έλληνες να εμπιστεύονται τις ένοπλες δυνάμεις σε αυτούς τους ταραγμένους καιρούς»

Η αναφορά του πρωθυπουργού στο νέο πρόγραμμα αεράμυνας «Ασπίδα του Αχιλλέα», που όπως ανέφερε θα ενισχύσει σημαντικά την προστασία της χώρας απέναντι στις σύγχρονες και μελλοντικές απειλές
THE LIFO TEAM
ΣΑΜΑΡΑΣ ΒΟΥΛΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝΤΕΣ

Πολιτική / Σαμαράς από Βουλή: Δεν υπάρχουν επαγγελματίες ανησυχούντες αλλά ερασιτέχνες εφησυχασμένοι

Η «απάντηση» του Παύλου Μαρινάκη στον Αντώνη Σαμαρά που μίλησε στη Βουλή, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Ενέργειας, για την κύρωση ενεργειακών συμφωνιών
THE LIFO TEAM
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ

Πολιτική / Υπουργείο Εξωτερικών: Καμία εκούσια διαρροή προσωπικών στοιχείων για τον επαναπατρισμό πολιτών

«Το υπουργείο Εξωτερικών αποδίδει ιδιαίτερη βαρύτητα στη διασφάλιση της προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και θα προβεί στις δέουσες ενέργειες», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση
THE LIFO TEAM
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΙΘΑΚΗ ΚΟΖΑΝΗ

Πολιτική / Τσίπρας από Κοζάνη: Κόκκινη γραμμή η μη χρήση στρατιωτικών βάσεων που μπορεί να θέσουν τη χώρα σε κίνδυνο

Ο πρώην πρωθυπουργός ξεκίνησε την τοποθέτησή του αναφερόμενος στο διεθνές περιβάλλον και την γενικευμένη γεωπολιτική αστάθεια στην περιοχή του Ιράν
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Όπως και να 'χει, ό,τι και να πρεσβεύει η Χρυσή Αυγή, δεν παύει να είναι ένα δημοκρατικά εκλεγμένο κόμμα, όπως και όλα τα υπόλοιπα κόμματα και δεν επιτρέπεται να αποκλειστεί από κανέναν.Αν και, με τα τελευταία νέα, κανείς δε γνωρίζει πότε και αν γίνουν τα debate.