Αποφασίστηκαν τα ντιμπέιτ - Τι θα γίνει με τη Χρυσή Αυγή

Αποφασίστηκαν τα ντιμπέιτ - Τι θα γίνει με τη Χρυσή Αυγή Facebook Twitter
2

Σύμφωνα με πηγές της Συγγρού η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη, επικοινώνησε με την διευθύντρια του γραφείου τύπου της ΝΔ Πηνελόπη Γαβρά και της πρότεινε τη διεξαγωγή δύο τηλεμαχιών των πολιτικών αρχηγών στις 10 και 14 Σεπτεμβρίου.


Η κα Γαβρά, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, απάντησε αμέσως θετικά σημειώνοντας ότι θα ακυρωθούν όλες οι προγραμματισμένες προεκλογικές δραστηριότητες του προέδρου της ΝΔ Β. Μεϊμαράκη εκείνες τις ημέρες.


Οι ίδιες πηγές σημειώνουν, ότι προφανώς το πρώτο debate θα διεξαχθεί με τη συμμετοχή όλων των πολιτικών αρχηγών και το δεύτερο μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Ντιμπέιτ θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά μετά το 2009. Με ενδιαφέρον αναμένεται η στάση που θα κρατήσουν οι πολιτικοί αρχηγοί ως προς την παρουσία της Χρυσής Αυγής στο ντιμπέιτ. Χθες το βράδυ, το θέμα τέθηκε στο πλατό εκπομπής του ΑLPHA στην οποία μεταξύ άλλων ήταν καλεσμένος και ο κος Σκουρλέτης του ΣΥΡΙΖΑ. Ο ίδιος έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως κανείς δεν θα δεχθεί ντιμπέιτ στο οποίο θα παρίσταται ο κος Μιχαλολιάκος για να εκπροσωπήσει την Χρυσή Αυγή. Στη συνέχεια πρόσθεσε πως η ΧΑ είναι ο εχθρός της δημοκρατία και του διαλόγου στη Βουλή και δεν θα μπορούσε να κληθεί σε τηλεοπτικό πλατό.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης στη Βουλή για την πρόταση Προανακριτικής: «Αθλιότητα εναντίον εκλεγμένου πρωθυπουργού»

Πολιτική / Μητσοτάκης στη Βουλή για την πρόταση Προανακριτικής: «Αθλιότητα εναντίον εκλεγμένου πρωθυπουργού»

Δεν θα μπορούσα να μην αντιδράσω σε μια χυδαία απόπειρα των τεσσάρων πιο μικρών κομμάτων της αντιπολίτευσης να μετατρέψουν ένα εθνικό δράμα σε απόπειρα πολιτικής σκευωρίας», είπε ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM
Γιατί επιχειρούν να επιστρέψουν στο προσκήνιο Σαμαράς και Τσίπρας

LiFO politics / Γιατί επιχειρούν να επιστρέψουν στο προσκήνιο Σαμαράς και Τσίπρας

Ο πολιτικός αναλυτής και διευθυντής ερευνών της Opinion Poll, Ζαχαρίας Ζούπης, συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα σενάρια δημιουργίας νέων κομμάτων από τους δύο πρώην πρωθυπουργούς.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Μητσοτάκης για απόφαση ΣτΕ για τα μη κρατικά ΑΕΙ: Τέλος στα ταμπού και στις ιδεοληψίες

Πολιτική / Μητσοτάκης για απόφαση ΣτΕ για τα μη κρατικά ΑΕΙ: Τέλος στα ταμπού και στις ιδεοληψίες

Την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας να κρίνει συνταγματικό τον νόμο για τη λειτουργία μη κρατικών πανεπιστημίων χαιρέτισε ο πρωθυπουργός, κάνοντας λόγο για "τέλος στις ιδεοληψίες" και "τολμηρό βήμα προς την πρόοδο"
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Όπως και να 'χει, ό,τι και να πρεσβεύει η Χρυσή Αυγή, δεν παύει να είναι ένα δημοκρατικά εκλεγμένο κόμμα, όπως και όλα τα υπόλοιπα κόμματα και δεν επιτρέπεται να αποκλειστεί από κανέναν.Αν και, με τα τελευταία νέα, κανείς δε γνωρίζει πότε και αν γίνουν τα debate.