Τσίπρας για πρόσκληση Μεϊμαράκη: "Και ένα και δύο και τρία και τέσσερα ντιμπέιτ»

Τσίπρας για πρόσκληση Μεϊμαράκη: "Και ένα και δύο και τρία και τέσσερα ντιμπέιτ» Facebook Twitter
Nick Paleologos / SOOC
8

Στην πρόσκληση του προέδρου της ΝΔ για ντιμπέιτ, απάντησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, από το βήμα της Πανελλαδικής Σύσκεψης του κόμματος.

«Άκουσα τον κ. Μεϊμαράκη, με το απαράμιλλο ύφος του, ότι μου ζητάει ντιμπέιτ», είπε ο κ. Τσίπρας, για να τονίσει: «άκου λέει; Και ένα και δύο και τρία και τέσσερα και όσα θέλει και όποτε θέλει». Γιατί, όπως είπε, «εμείς, και εγώ προσωπικά, ποτέ δεν κρυφτήκαμε. Έχω πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη στο κριτήριο του λαού».

Σημείωσε δε ότι ο λαός θα κρίνει θέσεις, προγράμματα, «αλλά κρίνει και συγκρίνει πάνω απ' όλα την καθαρότητα την εντιμότητα, την ειλικρίνεια, ποιος του λέει το δίκιο, το σωστό, ποιος του λέει την αλήθεια και ποιος προσπαθεί να τον παραπλανήσει».

Xθες, σε τηλεοπτικό διάγγελμά του, ο πρόεδρος της ΝΔ Β. Μεϊμαράκης είχε επισημάνει την ανάγκη να υπάρξει ένας ανοιχτό διάλογος με καθαρές κουβέντες και να αποφευχθεί «κάθε προσπάθεια πόλωσης και διχασμού, κάθε προσπάθεια παραπληροφόρησης και εξαπάτησης των Ελλήνων». Όπως τόνισε, «χρειάζεται ανοιχτός διάλογος και καθαρές κουβέντες» για αυτό και ζήτησε να υπάρξουν δύο τουλάχιστον ντιμπέιτ, ένα με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς και ένα δεύτερο με τον κ. Τσίπρα.

Μάλιστα ο κ. Μεϊμαράκης ξεκαθάρισε πως δέχεται προκαταβολικά όποιους όρους και όποιες προϋποθέσεις θέσει ο κ. Τσίπρας φτάνει να γίνει αυτός ο διάλογος καθώς, όπως επεσήμανε, «οι πολίτες πρέπει να έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν, να κρίνουν και να συγκρίνουν».

8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Κασσελάκης ρωτά τον Μητσοτάκη: Θα διαγραφεί ο ομοφοβικός βουλευτής Κυριαζίδης;

Πολιτική / Ο Κασσελάκης ρωτά τον Μητσοτάκη: Θα διαγραφεί ο ομοφοβικός βουλευτής Κυριαζίδης;

«Πρόεδρο; ο; η;» είπε ο βουλευτής Δράμας της ΝΔ για τον Στέφανο Κασσελάκη - Το βίντεο που ανάρτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι κατέβασε ένα «ανατριχιαστικό ακροδεξιό ψηφοδέλτιο» για τις ευρωεκλογές
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Με απέπεμψαν επειδή το ζήτησε η Μπεκατώρου, καλή συνέχεια στον Κασσελάκη, λέει ο Παπανώτας μετά τη διαγραφή του

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: «Με απέπεμψαν επειδή το ζήτησε η Μπεκατώρου», δηλώνει ο Παπανώτας μετά τη διαγραφή του

Μήπως η δημοφιλία μου ήταν «το κίνητρο για να με διώξουν;» διερωτήθηκε ο αποπεμφθείς από τη λίστα των υποψηφίων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, έπειτα από απαίτηση της συνυποψήφιάς του Σοφίας Μπεκατώρου
NEWSROOM

σχόλια

6 σχόλια
Πολύ ηρωισμός απο τον Κ. Μειμαράκη πάντως. Ας του πει κάποιος οτι ο κόσμος δεν τους πιστεύει πια απλά προσπαθεί να πάρει ψιφαλάκιαΜακάρι πάντως να γίνει ντιμπέιτ
Καλά..πες το μερικές φορές ακόμα μπας και το πιστέψεις,ανεξάρτητα αν συμπαθεί ή όχι κανείς τον Μειμαράκη,ήταν ξεκάθαρο το ξύλο που έφαγες στις αναμετρήσεις στη βουλή,και στις δευτερολογιες ακόμα περισότερο ξύλο.