Νέος καβγάς ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ αυτή τη φορά για το σλόγκαν "Μόνο μπροστά"

Νέος καβγάς ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ αυτή τη φορά για το σλόγκαν "Μόνο μπροστά" Facebook Twitter
Στιγμιότυπο από την Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ- Aris Oikonomou / SOOC
5

"Η διάσπαση και η διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ έχει πλήξει και την επικοινωνιακή του ομάδα. Αυτό, άλλωστε, αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι αντιγράφει τον πολιτικό λόγο της Νέας Δημοκρατίας που συμπυκνώνεται γύρω από τη φράση "Η Ελλάδα μπροστά'" αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, σχολιάζοντας το σλόγκαν "Μόνο μπροστά" που χρησιμοποιεί πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ στην προεκλογική του εκστρατεία.

Η Νέα Δημοκρατία κατηγορεί το ΣΥΡΙΖΑ πως αντέγραψε τη συγκεκριμένη φράση από την ομιλία του Προέδρου του κόμματος Ευάγγελου Μεϊμαράκη στη Χαλκίδα, την Παρασκευή, συμπληρώνοντας πως η συγκεκριμένη ρήση "ήδη υπήρχε στα πρώτα διαδικτυακά μηνύματα της Νέας Δημοκρατίας".

"Το επόμενο βήμα του ΣΥΡΙΖΑ, θα είναι μάλλον να αντιγράψει και το πρόγραμμα του κ. Λαφαζάνη" καταλήγει η ανακοίνωση, στην οποία παρατίθεται και σχετικό ηχητικό απόσπασμα.

"Αναρωτιόμαστε πώς ακριβώς η Ν.Δ. θα πείσει τους Έλληνες πολίτες να την εμπιστευτούν για το μέλλον τους" σχολίασε με τη σειρά του ο ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας στην καταγγελία για αντιγραφές.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Περαν του προφανως γελοιου του θεματος,υπαρχει και κατι αλλο.Προσπαθω να θυμηθω πολιτικο κομμα,και δη μεγαλο, τα τελευταια 40 χρονια, το οποιο να μην εχει χρησιμοποιησει προεκλογικα την φραση "προχωραμε μπροστα" σε καποια εκδοχη της,και δεν μπορω.Και ειναι λογικο αυτο,αφου το να στρεφουν την προσοχη των ψηφοφορων στο γεματο υποσχεσεις,πλην αδηλο,μελλον,ειναι πολυ πιο αποδοτικο κα ευκολο απο το να κανουν απολογισμο των σφαλματων,ανακολουθιων,και μη τηρηθεισων υποσχεσεων του παρελθοντος.Ακομη και ο απιθανος,και υπεραιωνοβιος,πλεον(..ειναι 103 ετων !!!) Στυλιανος Παττακος της χουντας ειχε "γραψει ιστορια" με μια σχετικη "μυθικη"φραση του :"Η επαναστασις της 21ης Απριλιου βρηκε την Ελλαδα στο χειλος του γκρεμου και την οδηγησε ενα μεγαλο βημα μπροστα"!!!!