Μητρόπουλος: Θα ξαναρωτήσω τον Τσίπρα αν με θέλει

Μητρόπουλος: Θα ξαναρωτήσω τον Τσίπρα αν με θέλει Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
1

Στη λίστα του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει ότι παραμένει ο Αλέξης Μητρόπουλος παρά τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας. 

Σε συνέντευξή του σήμερα στο MEGA τόνισε:

«Τις τελευταίες μέρες μίλησα τετράκις με τον πρωθυπουργό. Έκτοτε δεν έχω άλλη πληροφόρηση. Τώρα εάν δεν με θέλει, δεν μπορώ να του είμαι βαρίδι. Υπό αυτή την έννοια περιμένω και σήμερα στην Kεντρική Eπιτροπή να του πάρω πάλι την άποψη, εάν με θέλει, εμένα τον πρώτο βουλευτή του στην Ελλάδα σε ψήφους, εάν με θέλει στο ψηφοδέλτιο. Τίποτε άλλο, είναι απλά τα θέματα. Έντιμα.»

Ο κ. Μητρόπουλος αναφερόμενος σε παλαιότερη υπόθεσή του για οικονομικά θέματα είπε πως έχει δικαιωθεί από τα δικαστήρια πράγμα που γνωρίζει τόσο ο Αλ.Τσίπρας όσο και ηγετικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Ωστόσο, όπως τόνισε, θα ερευνήσει εάν κάποια μέλη της Πολιτικής Γραμματείας ανακίνησαν εκ νέου ένα θέμα που έχει λήξει εδώ και καιρό.

Ο κ. Μητρόπουλος διευκρίνισε ότι εάν ο Αλέξης Τσίπρας είχε ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης θα ψήφιζε θετικά, διότι όπως σημείωσε πιστεύει αυτό που του είπε ο Αλέξης Τσίπρας "ότι δεν πιστεύουμε το πρόγραμμα, δεν είναι ιδιοκτησία μας, άρα θα το πολεμήσουμε". "Η στάση μου θα είναι κριτική, υποστηρικτική, ενός ανθρώπου που με τίμησε, που νομίζω ότι κι εγώ του προσέφερα κάτι καλό. Αυτός μου έδωσε πολιτική οντότητα, απρόσμενα ψηλή γιατί είμαι ο πρώτος του βουλευτής" πρόσθεσε.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Πολιτική / Ενώπιον του ανακριτή σήμερα ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα

Το σοβαρό επεισόδιο, που είχε αποτέλεσμα τον τραυματισμό του βουλευτή, Βασίλη Γραμμένου, ενεργοποίησε, με άμεση παρέμβαση του προέδρου της Βουλής Κώστα Τασούλα, την αυτόφωρη διαδικασία
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια