Ο ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας άλλαξε το όνομά του στο Facebook σε Λαϊκή Ενότητα

Ο ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας άλλαξε το όνομά του στο Facebook σε Λαϊκή Ενότητα Facebook Twitter
6

Δεν πιστεύουν στα μάτια τους οι χρήστες της σελίδας του ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας στο Facebook αφού πριν από λίγο είδαν στις ειδοποιήσεις τους την αλλαγή του ονόματος από ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας σε Λαϊκή Ενότητα.

Οι 1820 φαν στης σελίδας του ΣΥΡΙΖΑ μάλλον θα πρέπει να αλλάξουν κόμμα, διαφορετικά θα βλέπουν στον τοίχο τους νέα και πληροφορίες της Λαϊκής Ενότητας στη Γλυφάδα.

Δεν έγινε επίτηδες, ούτε είναι τρολιά αυτό που συμβαίνει στη σελίδα του ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας. Απλά, εγώ μεταφέρομαι στον αληθ...

Posted by Λαϊκή Ενότητα Γλυφάδας on Friday, August 28, 2015

Η αλλαγή του ονόματος στη σελίδα είναι ωστόσο ένας κόκκος άμμου μπροστά στις αποχωρήσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ. Νωρίτερα την απόφασή του να προσχωρήσει στη «Λαϊκή Ενότητα» ανακοινώσε ο πρώην βουλευτής Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ Κωστής Δερμιτζάκης που την Κυριακή είχε αποχωρήσει από το κυβερνητικό κόμμα. 

Εννέα ακόμη στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσαν την παραίτηση τους από τη Νομαρχιακή Επιτροπή Ηρακλείου του κόμματος με σημερινή ανακοίνωση τους και καλούν «τα μέλη και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, να συνεχίσουν τον αγώνα που ξεκίνησαν μέσα από τις γραμμές της «Λαϊκής Ενότητας»».

Από τη Ν.Ε. Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ 15 μέλη της που ήταν στην Αριστερή Πλατφόρμα και τώρα προσχωρούν στη Λαϊκή Αριστερά του Παναγιώτη Λαφαζάνη.

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί επιχειρούν να επιστρέψουν στο προσκήνιο Σαμαράς και Τσίπρας

LiFO politics / Γιατί επιχειρούν να επιστρέψουν στο προσκήνιο Σαμαράς και Τσίπρας

Ο πολιτικός αναλυτής και διευθυντής ερευνών της Opinion Poll, Ζαχαρίας Ζούπης, συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα σενάρια δημιουργίας νέων κομμάτων από τους δύο πρώην πρωθυπουργούς.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Μητσοτάκης για απόφαση ΣτΕ για τα μη κρατικά ΑΕΙ: Τέλος στα ταμπού και στις ιδεοληψίες

Πολιτική / Μητσοτάκης για απόφαση ΣτΕ για τα μη κρατικά ΑΕΙ: Τέλος στα ταμπού και στις ιδεοληψίες

Την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας να κρίνει συνταγματικό τον νόμο για τη λειτουργία μη κρατικών πανεπιστημίων χαιρέτισε ο πρωθυπουργός, κάνοντας λόγο για "τέλος στις ιδεοληψίες" και "τολμηρό βήμα προς την πρόοδο"
LIFO NEWSROOM
Στη Βουλή ο Μητσοτάκης για τον νέο ΚΟΚ – Στο επίκεντρο η οδική ασφάλεια, τα πρόστιμα και τα νέα μέτρα

Πολιτική / Στη Βουλή ο Μητσοτάκης για τον νέο ΚΟΚ – Στο επίκεντρο η οδική ασφάλεια, τα πρόστιμα και τα νέα μέτρα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας από τη Νίκαια της Γαλλίας, όπου συμμετείχε στην 3η Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για τους Ωκεανούς
LIFO NEWSROOM
NΔένδιας για ΑΟΖ με Ιταλία: «Mεγαλώσαμε την Ελλάδα»

Πολιτική / Δένδιας για ΑΟΖ με Ιταλία: «Mεγαλώσαμε την Ελλάδα»

«Μεγαλώσαμε την Ελλάδα, με μία Συμφωνία η οποία αποδεικνύει την προσήλωσή μας στο Διεθνές Δίκαιο και τη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS)» επισημαίνει ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας
LIFO NEWSROOM