Μοιράζει ρόλους ο Λαφαζάνης - Σε λίγο ανοίγει όλα τα χαρτιά του

Μοιράζει ρόλους ο Λαφαζάνης - Σε λίγο ανοίγει όλα τα χαρτιά του Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
1

Το μεσημέρι αναμένεται να ανοίξει όλα τα χαρτιά του ο Παναγιώτης Λαφαζάνης στη συνέντευξη Τύπου που θα γίνει στην αίθουσα 151 της Βουλής στις 13:30.

Λίγο νωρίτερα έγινε γνωστό πως ο πρόεδρος της ολοκαίνουργιας "Λαϊκής Ενότητας" προχώρησε στη συγκρότηση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ορίζοντας γραμματέα τον Στάθη Λεουτσάκο, κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο τον Δημήτρη Στρατούλη και εκπρόσωπο Τύπου τον Κώστα Ήσυχο.

Παράλληλα ο κ. Στρατούλης, δήλωσε για ακόμη μια φορά πως οι βουλευτές που έχουν ανεξαρτητοποιηθεί και προσχώρησαν στο κόμμα Λαϊκή Ενότητα είναι συνολικά 25 και επέδωσε σε παρεξήγηση τον αριθμό 29 που έχει δει το φως της δημοσιότητας.

«Υπάρχει ένα κλίμα ανεξαρτητοποίησης και άλλων συναδέλφων βουλευτών, ωστόσο, το επίσημο και αυτό που ισχύει είναι οι 25 βουλευτές που έχουν ανακοινωθεί από την Ολομέλεια της Βουλής» διευκρίνισε.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΕΛΦΟΙ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης από Δελφούς: «Χρειαζόμαστε plan b εάν η κρίση στη Μέση Ανατολή επεκταθεί»

«Εάν το μπλόκο στα Στενά του Ορμούζ συνεχιστεί, είναι θέμα χρόνου να έχουμε σημαντικές διαταραχές στον εφοδιασμό του πετρελαίου και προϊόντων», σημείωσε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΑΛΒΕΡΤΟΣ ΜΟΝΑΚΟ

Πολιτική / Στην Ελλάδα ο πρίγκιπας Αλβέρτος Β' του Μονακό: Συναντήθηκε με Μητσοτάκη και Τασούλα

Κατά τις συναντήσεις, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις πρωτοβουλίες της χώρας για βιώσιμη διαχείριση του θαλάσσιου πλούτου και τον ρόλο της Μεσογείου ως κοινού σημείου αναφοράς
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Είναι πολύ σημαντικό για την παγκόσμια οικονομία να διασφαλιστεί ότι τα Στενά θα παραμείνουν ανοιχτά»

Οι δηλώσεις του πρωθυπουργού για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή έγιναν στο πλαίσιο συνάντησής του με τον αντιπρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής, Χουσεΐν αλ-Σεΐχ
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια