Γεροβασίλη: Δεν έχουν αποφασιστεί εκλογές

Γεροβασίλη: Δεν έχουν αποφασιστεί εκλογές Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ
1

Πως δεν έχουν ληφθεί αποφάσεις για εκλογές, δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 984.

Την ίδια στιγμή, επισήμανε πως η ψήφος εμπιστοσύνης έχει πέσει στο τραπέζι, ενώ για το ενδεχόμενο οι διαφωνούντες να απέχουν από την ψηφοφορία υποστήριξε πως αυτό δεν μπορεί να βαφτιστεί στήριξη.

"Δεν υπάρχει πια το ό,τι μας βολεύει αλλά τί εξυπηρετεί τη χώρα" ανέφερε η κα. Γεροβασίλη, συμπληρώνοντας πως από την υπάρχουσα σύνθεση της Βουλής δεν μπορεί να υπάρξει κυβέρνηση, η οποία πρέπει να προκύπτει από λαϊκή εντολή.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γεωργιάδης για φυγή αναισθησιολόγων: Το κράτος δεν μπορεί να δώσει €12.000, δίνει περίπου €3.000 μαζί με τις εφημερίες

Πολιτική / Γεωργιάδης για φυγή αναισθησιολόγων: Το κράτος δεν μπορεί να δώσει €12.000, δίνει περίπου €3.000 μαζί με τις εφημερίες

«Οι αναισθησιολόγοι του Αγλαΐα Κυριακού μας εκβιάζουν εν όψει των ευρωεκλογών» υποστήριξε ο υπουργός Υγείας - Πώς εξήγησε τις μαζικές παραιτήσεις αναισθησιολόγων από τα παιδιατρικά νοσοκομεία
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Μέχρι τώρα όμως υπήρχε το "ότι σας βολεύει"! Δυστυχώς για το ΣΥΡΙΖΑ, βλέπω να κερδίζει τις εκλογές όπως και το δημοψήφισμα... Γιατί αν είναι δυνατόν κάποια στιγμή να ψηφίσουν οι Έλληνες με στόχο την έξοδο από την κρίση, αφού μετά δεν θα μπορούν να κατηγορούν κανένα και ούτε να το παίζουν θύματα (που είναι και το νέο εθνικό σπορ)