Δένδιας: Μόνο σε προγραμματική βάση μια συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ

Δένδιας: Μόνο σε προγραμματική βάση μια συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ Facebook Twitter
Nick Paleologos / SOOC
0

"Η χώρα οδηγείται στην τρίτη εκλογική αναμέτρηση μέσα σε ένα επτάμηνο, όπως τα κατάφερε ο πρωθυπουργός" σχολίασε μιλώντας στον ΒΗΜΑ 99,5 ο βουλευτής της ΝΔ Νίκος Δένδιας, προσθέτοντας όσον αφορά στο ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, πως μπορεί να γίνει μόνο "εάν υπάρχει προγραμματική βάση". 

"Συνεργασία της ΝΔ με το ΣΥΡΙΖΑ του τύπου ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν μπορεί να υπάρξει. Θα μπορούσε να υπάρξει μόνο με προγραμματική βάση αλλά δεν το βλέπω. Αν ο ΣΥΡΙΖΑ συνυπέγραφε ανάπτυξη του ιδιωτικού τομέα, αυτός ο υποθετικός ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε να συνεργασθεί με τη ΝΔ. Aλλά δεν υπάρχει", σημείωσε χαρακτηριστικά ο ίδιος. "Η απόφαση ανήκει στο λαό για το αν θα ξαναψηφίσει την κυβέρνηση, καθώς θα πρέπει να κατανοήσει ότι οι επιλογές της στοίχισαν δισεκατομμύρια ευρώ στην οικονομία και την κοινωνία" πρόσθεσε.

"Η χώρα έχει βυθιστεί στην ημιφρένεια στη διαχείριση του μεταναστευτικού, όπου δεν υπάρχει καν διαχωρισμός μετανάστη – πρόσφυγα. Τη διαφορά με την προηγούμενη κυβέρνηση στη διαχείριση του μεταναστευτικού δεν τη βλέπει μόνο όποιος δεν θέλει να την δει" τόνισε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο κ. Δένδιας.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης για τον οδικό άξονα Πατρών - Πύργου: Είναι εντυπωσιακή η πρόοδος

Πολιτική / Μητσοτάκης για τον οδικό άξονα Πατρών - Πύργου: Είναι εντυπωσιακή η πρόοδος

Ο υπερσύγχρονος αυτοκινητόδρομος θα συμβάλλει στην οδική ασφάλεια και τη σύντμηση της διαδρομής από και προς τον Πύργο και την Αρχαία Ολυμπία, καθώς και στην ευρύτερη ανάπτυξη της Δυτικής Πελοποννήσου
NEWSROOM