Θρίλερ μέχρι να αποφασιστεί η έναρξη της Ολομέλειας - Η Κωνσταντοπούλου ζητούσε να αρχίσει το πρωί

Θρίλερ μέχρι να αποφασιστεί η έναρξη της Ολομέλειας - Η Κωνσταντοπούλου ζητούσε να αρχίσει το πρωί Facebook Twitter
1

Η Διάσκεψη των προέδρων που συνεδρίασε με αντικείμενο το πότε ακριβώς θα συγκληθεί η Ολομέλεια τάχθηκε σε ψηφοφορία με 10 ψήφους υπέρ της πρότασης του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Φίλη να ξεκινήσει αμέσως η συνεδρίαση της ολομέλειας και να ολοκληρωθεί στις 03:00.

Η πρόταση της προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου να αρχίσει αύριο το πρωί η συζήτηση στην Βουλή και να είναι διάρκειας 10 ωρών, έλαβε 8 ψήφους ενώ δύο βουλευτές ψήφισαν παρών.

Παρόλο που η πρόταση να αρχίσει αμέσως η συνεδρίαση της ολομέλειας έλαβε 10 ψήφους, επί 20 παρόντων βουλευτών, η πρόεδρος της βουλής ανέφερε πως δεν υπάρχει απόλυτη πλειοψηφία με αποτέλεσμα να καθυστερεί η λήψη οριστικής απόφασης για την έναρξη της συνεδρίασης της ολομέλειας.

Η Διάσκεψη των προέδρων διεκόπη προσωρινά και δέκα λεπτά αργότερα ξεκίνησε και πάλι.

Η κα Κωνσταντοπούλου αποφάσισε να επαναληφθεί η διαδικασία προκειμένου να επανεξεταστεί η κατάσταση. Αν και ο κος Μητρόπουλος της πρότεινε να συμφωνηθεί πως υπερισχύει το να αρχίσει η διαδικασία άμεσα η ίδια ανέφερε πως η πλειοψηφία είναι δεσμευτική σύμφωνα με τον κανονισμό και επέμεινε να γίνει επανάληψη έως ότου επιτευχθεί η απόλυτη πλειοψηφία. Όταν ο κος Βαρεμένος διαμαρτυρήθηκε και της ανέφερε πως τους περιμένουν όλοι οι Βουλευτές η ΠτΒ απάντησε πως τους περιμένουν και 11 εκατ. Έλληνες που κρίνεται το μέλλον τους. Η φράση της αυτή εξόργισε τον κο Κακλαμάνη ο οποίος της είπε να ρίξει την κυβέρνησή της για να τους γλιτώσει αν είναι έτσι.

Τελικά μετά από νέο κύκλο αντιπαραθέσεων, η ψηφοφορία επαναλήφθηκε και ο κος Μητρόπουλος ανακοίνωσε πως αλλάζει τη ψήφο του με αποτέλεσμα να αποφασιστεί πως η Ολομέλεια θα αρχίσει στη μιάμιση τη νύχτα. 

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και η Γερμανία λέει «ναι» στο να χρησιμοποιήσει η Ουκρανία δικά της όπλα

Διεθνή / Το Βερολίνο επιτρέπει στην Ουκρανία να χρησιμοποιεί γερμανικά όπλα κατά στόχων στη Ρωσία

Ανησυχία για κλιμάκωση - Ο Γερμανός ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι οι Ουκρανοί μπορούν να χρησιμοποιούν όπλα από το Βερολίνο για να πλήξουν στρατιωτικούς στόχους σε ρωσικό έδαφος
NEWSROOM
Μητσοτάκης για τον οδικό άξονα Πατρών - Πύργου: Είναι εντυπωσιακή η πρόοδος

Πολιτική / Μητσοτάκης για τον οδικό άξονα Πατρών - Πύργου: Είναι εντυπωσιακή η πρόοδος

Ο υπερσύγχρονος αυτοκινητόδρομος θα συμβάλλει στην οδική ασφάλεια και τη σύντμηση της διαδρομής από και προς τον Πύργο και την Αρχαία Ολυμπία, καθώς και στην ευρύτερη ανάπτυξη της Δυτικής Πελοποννήσου
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Πραγματικα ακατανοητη αυτη η εμμονη της κ. Κωνσταντοπουλου,οπως και πολλες αλλες εμμονες της.Αλλα ισως ειναι στοιχειο της τρελας της..Το θεμα ειναι οτι αυτη την επιλογη για ΠτΒ την εκανε ο Τσιπρας ο οποιος φερει την πληρη ευθυνη.Δεν εκπλησομαι ομως:Εδω διαλεξε την κυρα-Τασια για υπουργο μεταναστευσης,τον Βαρουφακη για υπουργο οικονομικων,τον Χαικαλη για υπουργο εργασιας,τον Μητροπουλο για αντιπροεδρο της Βουλης και η λιστα γελοιων και ανικανων δεν σταματαει....