Μπαράζ επαφών για τον Τσίπρα - Μίλησε με Ολάντ, Γιούνκερ και Πιττέλα

Μπαράζ επαφών για τον Τσίπρα - Μίλησε με Ολάντ, Γιούνκερ και Πιττέλα Facebook Twitter
0

Συνεχείς επαφές για τη συμφωνία είχε σήμερα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, λίγο πριν αρχίσει η αποψινή κρίσιμη ψηφοφορία.

Ο πρωθυπουργός ολοκλήρωσε πριν από λίγο κύκλο τηλεφωνικών επαφών με τον πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ, τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής , Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και τον πρόεδρο της ευρωομάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών Τζιάννι Πιττέλα.


Στις συνομιλίες τους με τον Αλέξη Τσίπρα και οι τρεις αναγνώρισαν ότι η Ελλάδα έχει τηρήσει απολύτως όλα όσα συμφωνήθηκαν στην πρόσφατη σύνοδο κορυφής των χωρών μελών του Eurogroup.

Σύμφωνα με τις πηγές από το Μαξίμου όλοι δεσμεύτηκαν ότι θα καταβάλλουν κάθε απαιτούμενη προσπάθεια, ώστε στην αυριανή συνεδρίαση του Eurogroup να οριστικοποιηθεί η συμφωνία με τους Θεσμούς για την χρηματοδότηση της χώρας από τον ESM.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και η Γερμανία λέει «ναι» στο να χρησιμοποιήσει η Ουκρανία δικά της όπλα

Διεθνή / Το Βερολίνο επιτρέπει στην Ουκρανία να χρησιμοποιεί γερμανικά όπλα κατά στόχων στη Ρωσία

Ανησυχία για κλιμάκωση - Ο Γερμανός ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι οι Ουκρανοί μπορούν να χρησιμοποιούν όπλα από το Βερολίνο για να πλήξουν στρατιωτικούς στόχους σε ρωσικό έδαφος
NEWSROOM
Μητσοτάκης για τον οδικό άξονα Πατρών - Πύργου: Είναι εντυπωσιακή η πρόοδος

Πολιτική / Μητσοτάκης για τον οδικό άξονα Πατρών - Πύργου: Είναι εντυπωσιακή η πρόοδος

Ο υπερσύγχρονος αυτοκινητόδρομος θα συμβάλλει στην οδική ασφάλεια και τη σύντμηση της διαδρομής από και προς τον Πύργο και την Αρχαία Ολυμπία, καθώς και στην ευρύτερη ανάπτυξη της Δυτικής Πελοποννήσου
NEWSROOM