Ν. Βαλαβάνη προς συντρόφους: Με αφήσατε να τα βγάλω πέρα μόνη μου

Ν. Βαλαβάνη προς συντρόφους: Με αφήσατε να τα βγάλω πέρα μόνη μου Facebook Twitter
SOOC
11

Αιχμές  για την απουσία δημόσιας στήριξής της από τον ΣΥΡΙΖΑ στην υπόθεση της ανάληψης μεγάλου ποσού από τη μητέρα της και από συγγενείς της πριν από τα capital control, είχε η ομιλία της Νάντιας Βαλαβάνη στην Κ.Ε. του κόμματος.

Η πρώην υπουργός  είπε πως για πρώτη φορά αναγκάζεται να μιλήσει σε κομματικό βήμα για θέμα που την αφορά προσωπικά.

«Σήμερα θα κάνω αυτό που δεν έκανα ποτέ. Θα μιλήσω για ένα υποτιθέμενο προσωπικό θέμα που με έκανε πρωτοσέλιδο όχι μόνο στη Bild αλλά και σε γερμανικά sites. Κατηγορούμαι για προδοσία του κυβερνητικού σχεδίου για τις τράπεζες, γίνεται αναφορά ότι γι' αυτό παραιτήθηκα από την κυβέρνηση. Αλλά παραιτήθηκα, ενώ ακόμη το πρωθυπουργικό αεροπλάνο ήταν στον αέρα», είπε η Νάντια Βαλαβάνη.

Είπε ακόμη ότι η ίδια όπως και οι άλλοι συνάδελφοί της ενημερώθηκαν για την επιβολή capital control το απόγευμα της Κυριακής, όταν η ΕΚΤ αρνήθηκε αρνήθηκε να παράσχει ρευστότητα.

Η κα Βαλαβάνη αναρωτήθηκε «γιατί αφέθηκε η εκστρατεία στοχοποίησής της να ξεδιπλωθεί τόσο ανενόχλητα; Γιατί αφέθηκε χωρίς δημόσιες παρεμβάσεις, να πάρει διαστάσεις χιονοστιβάδας;».

«Με αφήσατε να τα βγάλω πέρα μόνη μου. Δεν μπορεί να κάνω τώρα πίσω, που ο στόχος είναι να πληγώ προσωπικά, σήμερα που η αγωνιστική μου τιμή σπιλώνεται ανεπανόρθωτα», είπε η βουλευτής και πρόσθεσε ότι κείμενο υπογραφών συμπαράστασής της βρήκε τοίχο για τη δημοσιοποίησή του από τον Τύπο και ΜΜΕ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

11

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM

σχόλια

7 σχόλια
Η γυναίκα που βγήκε πρώτη πρώτη να δηλώσει/διεκδικήσει τη δέσμευση των χρημάτων στις θυρίδες των πολιτών ενώ πριν φρόντισε να σηκώσει όλα τα δικά της αλλά και των συγγενων της από την τράπεζα, κλαιγεται γιατί δεν τη στηριξανε. Διερωτηθηκε ποτέ η ίδια αν αξίζουν οι πράξεις της αξίζουν στήριξη?
αν δεν έχεις τη στοιχειώδη νοημοσύνη να καταλάβεις μια σαφή πολιτική θέση τουλάχιστον μην πας να το παίξεις εξυπνάκιας γιατί γίνεσαι ρεντίκολο