Μητρόπουλος για Βαρουφάκη: Αμετροεπής, αφελής, έβλαψε την Ελλάδα

Μητρόπουλος για Βαρουφάκη: Αμετροεπής, αφελής, έβλαψε την Ελλάδα Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
1

Επίθεση εναντίον του Γιάνη Βαρουφάκη εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Μητρόπουλο ο οποίος χαρακτήρισε τον πρώην υπουργό αμετροεπή και αφελή που έβλαψε την Ελλάδα.

Μιλώντας στο MEGA ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος και αντιπρόεδρος της Βουλής είπε ότι ο Βαρουφάκης ''είτε λειτούργησε ατομικώς είτε λειτούργησε επικοινωνώντας ή κοινωνώντας το σχέδιό του στον Πρωθυπουργό ή σε άλλους φαίνεται ότι ήξερε τις προθέσεις του ο Σόιμπλε και δανειστές με συνέπεια τη σφοδρότητα των μέτρων να την υποστούμε και από αυτό το σχέδιο».

«Φαίνεται ότι αυτά που λέει τα είχε εκμυστηρευτεί ή τα είχε εκφράσεις ως απειλή, ως ένα από τα σχέδιά του. Ο Βαρουφάκης με την αμετροέπειά του, με την αφέλειά του, με τον ζήλο του να αναδείξει περισσότερο τις ιδέες του φαίνεται ότι έβλαψε το ελληνικό ζήτημα'', τόνισε ο κ. Μητρόπουλος.

Πάντως ενώ αρχικά είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχομενο να ήξερε το σχέδιο και ο Πρωθυπουργός, στη συνέχεια ο κ. Μητρόπουλος το «μάζεψε» λέγοντας ότι ''δεν πρέπει να ήταν κοινωνός αυτών των παιδαριωδών, των αφελών, των επικίνδυνων φάσεων αυτού του σχεδίου".

Παράλληλα χαρακτήρισε τους διαφωνούντες με την συμφωνία  «ονειροπαρμένους και αφελείς» που δεν ξέρουν ότι  «οι προηγούμενες κυβερνήσεις, φοβούμαι και η δική μας, έχουν δεσμευτεί γραπτά ότι και να φύγουμε από το ευρώ θα πληρωθεί κανονικά και εντόκως και εγκαίρως το χρέος μας".

1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαρινάκης για Κασσελάκη: Σήμερα άπαντες κατάλαβαν γιατί απέφευγε να παρουσιάσει το Πόθεν Έσχες του

Πολιτική / Μαρινάκης για Κασσελάκη: Σήμερα άπαντες κατάλαβαν γιατί απέφευγε να παρουσιάσει το Πόθεν Έσχες του

«Σχετικά με τα ψεύδη και τις χυδαίες συκοφαντίες του για την περιουσιακή κατάσταση του Πρωθυπουργού, τον ενημερώνουμε για πολλοστή φορά ότι ο Πρωθυπουργός ελέγχεται εξονυχιστικά τα τελευταία 20 χρόνια» επισήμανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
NEWSROOM
Κλαούντια Σέινμπαουμ: Ποια είναι η 61χρονη νέα πρόεδρος του Μεξικού

Διεθνή / Κλαούντια Σέινμπαουμ: Ποια είναι η 61χρονη νέα πρόεδρος του Μεξικού

Αριστερή, με καταγωγή από Εβραίους της Βουλγαρίας και της Λιθουανίας, η Σέινμπαουν γίνεται η πρώτη πρόεδρος στην 200ετή ιστορία του Μεξικού, με ελπίδες να αλλάξει την κατάσταση για τις γυναίκες της χώρας
NEWSROOM
Η Κλαούντια Σέινμπαουμ γράφει ιστορία, ως η πρώτη γυναίκα που εκλέγεται πρόεδρος στο Μεξικό

Διεθνή / Η Κλαούντια Σέινμπαουμ γράφει ιστορία, ως η πρώτη γυναίκα που εκλέγεται πρόεδρος στο Μεξικό

Η πρώην δήμαρχος της Πόλης του Μεξικού γίνεται η πρώτη γυναίκα πρόεδρος της χώρας, μετά από μία προεκλογική περίοδο κατά την οποία σκοτώθηκαν τουλάχιστον 30 υποψήφιοι βουλευτές
NEWSROOM
Γάζα: Η πρόταση Μπάιντεν «δεν είναι καλή» αλλά το Ισραήλ την αποδέχεται ως πλαίσιο διαπραγμάτευσης

Διεθνή / Γάζα: Η πρόταση Μπάιντεν «δεν είναι καλή» αλλά το Ισραήλ την αποδέχεται ως πλαίσιο διαπραγμάτευσης

Ο Οφίρ Φαλκ, ο κορυφαίος σύμβουλος του Νετανιάχου σε θέματα εξωτερικής πολιτικής, δήλωσε ότι η πρόταση του Αμερικανού προέδρου είναι «μία συμφωνία την οποία εγκρίναμε
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Πόσο nonchalant είναι η ζωή τών "συντρόφων".Πρώτα προπαγανδίζουν παπαριές και όνειρα θερινής νυκτός πασπαλισμένα με χοντρά ψέμματα και βαρύ εθνικισμό επί χρόνια.Μετά γίνονται κυβέρνηση κι ανακαλύπτουν αυτή την ενοχλητική φασούλα πού λέγεται πραγματικότητα.Και τέλος αρχίζουν ομαδικές πισωπεταλιές εν μέσω ψύχωσης, σχεδίων Β με πολλή τρικυμία, και φυσικά πολυδιάσπαση.No future. No hope. Nothing.