ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Γιορτή για τα 5 χρόνια του iskra με τραγούδια και μηνύματα από Αργεντινή και Βραζιλία

Γιορτή για τα 5 χρόνια του iskra με τραγούδια και μηνύματα από Αργεντινή και Βραζιλία Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
0

Λίγη ώρα μετά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία έχει προγραμματιστεί για σήμερα το απόγευμα και θα αποτιμήσει τις τελευταίες εξελίξεις στο εσωτερικό του κόμματος, το iskra θα πραγματοποιήσει εκδήλωση στο γήπεδο Πανελληνίου (Πεδίον του Άρεως), με κεντρικό ομιλητή τον Παναγιώτη Λαφαζάνη και μήνυμα «Το "όχι" δεν ηττήθηκε - Συνεχίζουμε!».


Η εκδήλωση πραγματοποιείται σήμερα στις 19.30, με αφορμή το κλείσιμο των 5 χρόνων της ιστοσελίδας iskra, η οποία απηχεί τις απόψεις της Αριστερής Πλατφόρμας του ΣΥΡΙΖΑ.

Θα χαιρετίσουν ο Γιώργος Κασιμάτης, καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου στη Νομική Αθηνών, ο Αντώνης Νταβανέλλος, δημοσιογράφος και μέλος της Π.Γ. του ΣΥΡΙΖΑ και ο Πέτρος Παπακωνσταντίνου, δημοσιογράφος- συγγραφέας.
Θα αναγνωσθούν μηνύματα του διάσημου οικονομολόγου Σαμίρ Αμίν, του Βρετανού συγγραφέα και ακτιβιστή της Αριστεράς Ταρίκ Αλί, του Προέδρου αριστερών οικονομολόγων της Αργεντινής και Καθηγητή στο Πανεπιστήμιο του Μπουένος Άιρες Κλαούδιο Κατζ, του Ινστιτούτου Πολιτικών και Οικονομικών Μελετών της Βενεζουέλας "Φρανσίσκο Μιράντα", της αριστερής νεολαίας "Juntos" της Βραζιλίας. 

Στην εκδήλωση θα τραγουδήσουν επίσης οι Γιώργος Μεράντζας, Γιάννης Κ. Ιωάννου και η Μάνια Παπαδημητρίου -μαζί της στο πιάνο ο 'Αρης Γρεκούσης και στην κιθάρα ο Δημήτρης Παπαγγελίδης.

0

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ