Παππάς: Δυστυχώς επιβεβαιώθηκε το ρήγμα

Παππάς: Δυστυχώς επιβεβαιώθηκε το ρήγμα Facebook Twitter
0

«Η κυβέρνηση θα προχωρήσει τώρα στην ολοκλήρωση της συμφωνίας, ολοκληρώσαμε τον κύκλο των προαπαιτούμενων», δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας στη Βουλή.

 «Δυστυχώς», πρόσθεσε, «επιβεβαιώθηκε ένα ρήγμα, αλλά νομίζω ότι θα ολοκληρωθούν πρώτα οι διαδικασίες της συμφωνίας και θα τα δούμε όλα στα συλλογικά μας όργανα, όπως προβλέπεται».

Στο ίδιο κλίμα με αυτό του υπουργού Επικρατείας ήταν και οι δηλώσεις της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη η οποία δήλωσε ότι τώρα η κυβέρνηση θα επικεντρωθεί στη διαπραγματευτική προσπάθεια για να ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Ανέφερε ακόμη ότι η κυβέρνηση θα σταθεί τώρα έντονα σε νομοθετικές πρωτοβουλίες για την πάταξη της διαφθοράς , της φοροδιαφυγής, την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης και την αναθέρμανση της οικονομίας.

Όσον αφορά τους διαφωνούντες η κ . Γεροβασίλη ανέφερε πως θα ακολουθηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες , οι συλλογικές διαδικασίες στην προσπάθεια επίλυσης του προβλήματος.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης για Βόρεια Μακεδονία: «Για να έρθει κανείς πιο κοντά στην Ευρώπη πρέπει να σέβεται το ευρωπαϊκό κεκτημένο»

Πολιτική / Μητσοτάκης για Βόρεια Μακεδονία: «Για να έρθει κανείς πιο κοντά στην Ευρώπη πρέπει να σέβεται το ευρωπαϊκό κεκτημένο»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε μια εφ'όλης της ύλης συνέντευξη στο podcast «The Rest is Politics», μιλώντας για την ανάπτυξη της χώρας, τον Ανδρέα Παπανδρέου, το μεταναστευτικό, το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, αλλά και το TikTok
NEWSROOM
Ερντογάν κατά Νετανιάχου: Θα τον θυμούνται ως καταραμένο όπως τον Χίτλερ

Διεθνή / Ερντογάν κατά Νετανιάχου: Θα τον θυμούνται ως καταραμένο όπως τον Χίτλερ

Ο Ερντογάν έπλεξε το εγκώμιο του Μεντερές ανθρώπου που άνοιξε την πόρτα για την επαναφορά του ισλαμισμού στην Τουρκία και επιτέθηκε εναντίον του κοσμικού Γκιουρσέλ που τον ανέτρεψε
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ