Μητέρα Τσίπρα: O Αλέξης πιέζεται πολύ - τον τελευταίο καιρό δεν τρώει και δεν κοιμάται

Μητέρα Τσίπρα: O Αλέξης πιέζεται πολύ - τον τελευταίο καιρό δεν τρώει και δεν κοιμάται Facebook Twitter
Η κα Αρίστη στην είσοδο του σπιτιού της/ Φωτογραφία του Βαγγέλη Ρασσιά για τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
13

Στην Ανθή Βούλγαρη και την εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ μίλησε η κα Αρίστη, η 73χρονη μητέρα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. Η δημοσιογράφος η οποία επισκέφτηκε την μητέρα του Αλέξη Τσίπρα στο σπίτι της στο Διόνυσο χωρίς να υπάρχει ραντεβού, περιγράφει μια πολύ ευγενική κυρία η οποία ήταν πολύ επιφυλακτική και δεν ήθελε να δώσει συνέντευξη "Δεν μου αρέσουν εμένα οι φωτογραφίες και οι δημοσιογράφοι. Είμαστε απλοί άνθρωποι" φέρεται να λέει αλλά δέχεται να απαντήσει με δύο λόγια για τα συναισθήματα της ως μητέρα.

"Τρεις μέρες τώρα δε μπόρεσα να κοιμηθώ κούκλα μου. Το μυαλό μου ήταν διαρκώς στον Αλέξη και στεναχωριέμαι που πιέζεται τόσο πολύ. Έχει πέσει όλο το βάρος της χώρας μας στις πλάτες του" λέει στη δημοσιογράφο η οποία τη ρωτά αν καταφέρνει να τον βλέπει καθόλου.

"Πολύ σπάνια πια. Από το αεροπλάνο πάει κατευθείαν στη Βουλή. Εδώ δεν προλαβαίνει να δει τα παιδάκια του, εμένα θα δει; Ξέρετε έχει δύο θαυμάσια αγοράκια", αναφέρει περήφανα για τα εγγόνια της η ίδια.

Μητέρα Τσίπρα: O Αλέξης πιέζεται πολύ - τον τελευταίο καιρό δεν τρώει και δεν κοιμάται Facebook Twitter

"Ο Αλέξης τον τελευταίο καιρό δεν τρώει, δεν κοιμάται αλλά δεν μπορεί να κάνει αλλιώς. Έχει χρέος στον κόσμο που τον εμπιστεύτηκε".συμπληρώνει." Όταν μιλάμε του λέω να κάνει το καλύτερο για τη χώρα και να προσέχει τον εαυτό του. Εκείνος μου λέει να μην ανησυχήσω και πως όλα θα πάνε καλά" σχολιάζει εκφράζοντας της ανησυχίες της ως μητέρα.

 

Αναφερόμενη στο γκελ του Τσίπρα στους νέους σχολιάζει: "Aυτό θέλει. Να τον φωνάζουν απλά Αλέξη και να είναι κοντά στον κόσμο" και συμπληρώνει πως ποτέ της δεν είχε φανταστεί ότι ο γιος της θα γινόταν πρωθυπουργός."Καμιά φορά πάντως λέω πως αν ήξερα πως θα πιέζονταν τόσο πολύ, καλύτερα να μη γινόταν πρωθυπουργός." λέει χαμογελώντας για την εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ που κυκλοφορεί με πλούσιο ρεπορτάζ από τη συνάντηση αυτή. 

13

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Κασσελάκης ρωτά τον Μητσοτάκη: Θα διαγραφεί ο ομοφοβικός βουλευτής Κυριαζίδης;

Πολιτική / Ο Κασσελάκης ρωτά τον Μητσοτάκη: Θα διαγραφεί ο ομοφοβικός βουλευτής Κυριαζίδης;

«Πρόεδρο; ο; η;» είπε ο βουλευτής Δράμας της ΝΔ για τον Στέφανο Κασσελάκη - Δείτε το βίντεο που πόσταρε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι κατέβασε ένα ανατριχιαστικό ακροδεξιό ψηφοδέλτιο για τις ευρωεκλογές
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Με απέπεμψαν επειδή το ζήτησε η Μπεκατώρου, καλή συνέχεια στον Κασσελάκη, λέει ο Παπανώτας μετά τη διαγραφή του

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: «Με απέπεμψαν επειδή το ζήτησε η Μπεκατώρου», δηλώνει ο Παπανώτας μετά τη διαγραφή του

Μήπως η δημοφιλία μου ήταν «το κίνητρο για να με διώξουν;» διερωτήθηκε ο αποπεμφθείς από τη λίστα των υποψηφίων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, έπειτα από απαίτηση της συνυποψήφιάς του Σοφίας Μπεκατώρου
NEWSROOM
Αλβανός δημοσιογράφος λέει ότι ο Μπελέρης είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές γιατί «είναι αρεστός στη Χρυσή Αυγή»

Διεθνή / Με την υποψηφιότητα Μπελέρη η ΝΔ ψάχνει ψήφους από την άκρα δεξιά, γράφουν αλβανικά Μέσα Ενημέρωσης

Στα Τίρανα ενοχλήθηκαν από τη δήλωση Πύρρου Δήμα «η καταγωγή μου είναι από τη Χειμάρρα, την καρδιά της Βορείου Ηπείρου» - Ποιος ζητά να αφαιρεθεί η αλβανική υπηκοότητα από τον Φρέντη Μπελέρη
NEWSROOM

σχόλια

9 σχόλια
Οταν εγινα δεκαοκτω χρονων ειπα στην μακαριτισσα την μανα μου,να σταματησει να με αποκαλει "αγορι μου","παιδακι μου","λεβεντη μου",και τα λοιπα συναφη,διοτι ηταν,πλεον,γελοιο-κατα την γνωμη μου.Και να με αποκαλει μονον με το ονομα μου.Η μακαριτισσα,στην οποια "εριχνα"τοτε ενα κεφαλι υψος και καμμια σαρανταρια κιλα βαρος,με κοιταξε σοβαρα και μου ειπε:"Ακου να δεις ,παιδι μου.Ακομη και αν δωσει ο Θεος να παω 100 χρονων ,οποτε εσυ θα εισαι 70,εγω ετσι θα σε λεω.Γιατι για μενα θα εισαι παντα το παιδι μου ,και τιποτα δεν μπορει να το αλλαξει αυτο".Ας ειναι αλαφρυ το χωμα που την σκεπαζει.Αυτο ειναι και το μονο σχολιο το οποιο μπορω να κανω.
Η μάνα απάντησε όπως θα απαντούσε κάθε μανούλα. Γι' αυτό σιωπώ και δεν σχολιάζω. Υ.Γ. Θα ψέξω όμως τα αδηφάγα ΜΜΕ που πήγαν στο Διόνυσο να τη βρούν, για να αντλήσουν κουτσομπολιό.
Αφου ακουσαμε το μπαμπα του Γιανη με ενα 'ν' να μας λεει οτι τον μισουν οι ξενοι επειδη ειναι υπεροχος , ακουμε τωρα τη μαμα του Αλεξη να μας λεει οτι ο γιοκας της δεν τρωει καλα και δεν κοιμαται . Παιδικη χαρα τη καταντησαμε τη χωρα
Ακριβώς. Ασε που ο γιόκας της για το τζόγο που έπαιξε τις ζωές μας πρέπει να πάει φυλακή. Η καταστροφή που έγινε στην οικονομία της χώρας μας είναι ανεπανόρθωτη. Ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι κλήθηκαν να την επιδιορθώσουν ο Κατρούγκαλος με τον Χαικάλη. Να μη θυμηθώ τη Βαλαβάνη τώρα..
Βλεπω ηδη σχολιαστηκε η καταντια των ΜΜΕ, αρα θα εστιασω στο αλλο που μου εκανε εντυπωσηΑθανατη Ελληνιδα Μανα. "Ο Αλεξης μου" γλυκουλα μαμα λες και ειναι 10 χρονων ο πρωθυπουργος μιλαει.. Προσεξτε πρωτα "δεν τρωει" και μετα "δεν κοιμαται" μ αυτη τη σειρα προτεραιοτητας παντοτε "δεν βλεπει τα παιδακια του" παραπονο και νοιαξιμο. Ολη η ελληνικη παραδοση και ο Οιδιποδειος δεσμος μανας-γιου που ποτε δεν απογαλακτιζεται μεσα σε 1-2 προτασεις.Τη διαβαζα με χαμογελο.Ειναι η Ελληνιδα μανα που μονιμως ανησυχει, ειτε εισαι 2 χρονων, ειτε 14, ειτε 40 το ιδιο. Ειναι η στοργικη μανα ολων μας..