Η Ραχήλ δίνει ραντεβού στους «δρόμους της φωτιάς»

Η Ραχήλ δίνει ραντεβού στους «δρόμους της φωτιάς» Facebook Twitter
SOOC
5

Με ένα απόσπασμα από Όργουελ σχολίασε στο Facebook η Ραχήλ Μακρή τη χθεσινή διαδικασία στη Βουλή με την ψηφοφορία για τα προαπαιτούμενα και την ψήφιση τους. Το απόσπασμα είναι από το βιβλίο  «Η Φαρμα των Ζώων».

 «Καλό ξημέρωμα παιδιά. Ραντεβού στους δρόμους της φωτιάς», έγραψε αφού πρώτα παρέθεσε το απόσπασμα από τον Τζόρτζ Όργουελ

«Τα ζώα απ’ έξω κοιτούσαν πότε τα γουρούνια και πότε τους ανθρώπους, πότε τους ανθρώπους και πότε τα γουρούνια, ύστερα πάλι τα γουρούνια και πάλι τους ανθρώπους, αλλά ήταν αδύνατον να διακρίνουν ποιος ήταν ποιος.»

(Τζωρτζ Όργουελ, Η φάρμα των ζώων)
Καλό ξημέρωμα παιδιά. Ραντεβού στους δρόμους της φωτιάς.

Η Ραχήλ δίνει ραντεβού στους «δρόμους της φωτιάς» Facebook Twitter
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βασιλική Σιούτη για Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Lifo Videos / Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Από τα αναπάντητα ερωτήματα γύρω από την υπόθεση των Τεμπών, μέχρι τη στασιμότητα του ΠΑΣΟΚ και την παρουσία της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Στέφανου Κασσελάκη στην πολιτική σκηνή – Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με την υπεύθυνη του πολιτικού ρεπορτάζ της LIFO Βασιλική Σιούτη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Η Ελλάδα βιώνει πολιτικές συνθήκες που δεν έχει ξαναζήσει»

LiFO politics / Έχουμε τελικά αντιπολίτευση, ή όχι;

Ο δημοσιογράφος Χάρης Ιωάννου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για το αν τελικά έχουμε αντιπολίτευση, για την ιδιαίτερη πολιτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα, καθώς και για τις προκλήσεις του πολιτικού ρεπορτάζ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ο Μητσοτάκης παρέλαβε βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας

Πολιτική / Ο Μητσοτάκης παρέλαβε βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η χώρα, υπογραμμίζοντας πως: «Ο ελληνικός λαός υπέμεινε σοβαρές δυσκολίες και έκανε θυσίες, όμως επέδειξε θάρρος, αγκάλιασε την αλλαγή και απέδειξε την ανθεκτικότητά του»
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για αξιολόγηση: Το δημόσιο πρέπει να υπηρετεί τους πολίτες και όχι τον εαυτό του

Πολιτική / Μητσοτάκης για αξιολόγηση: Το δημόσιο πρέπει να υπηρετεί τους πολίτες και όχι τον εαυτό του

Τι αναφερει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εβδομαδιαία ανασκόπησή του - Εθνική Στρατηγική για την Πρόληψη της Βίας και την Αντιμετώπιση της Παραβατικότητας Ανηλίκων
LIFO NEWSROOM
Κωνσταντίνος Κυρανάκης: «Η σχέση με τη Hellenic Train επανεξετάζεται»

LiFO politics / Κωνσταντίνος Κυρανάκης: «Η σχέση με τη Hellenic Train επανεξετάζεται»

Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, μιλά στη Βασιλική Σιούτη και αναφέρει ότι η ελληνική κυβέρνηση είναι σε διαπραγματεύσεις με την ιταλική διοίκηση της Hellenic Train και την ιταλική κυβέρνηση, με στόχο σοβαρές επενδύσεις. Επίσης, απαντά στα θέματα που απασχόλησαν την επικαιρότητα, όπως η αναδιάρθρωση του ελληνικού σιδηροδρόμου, τα Τέμπη και οι ανώνυμες επιθέσεις στους συγγενείς των θυμάτων, τις οποίες δηλώνει ότι καταδικάζει.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ

σχόλια

5 σχόλια
Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει. Η Ρ.Μακρή πετάει απειλές δεξιά και αριστερά, και όσο και αν την πέρνουμε στην πλάκα, δεν παύει κάτι τέτοιοι τύποι να προκαλούν και να διεγείρουν το κοινό αίσθημα. Αστείο στην αρχή, μπορεί να γίνει επικίνδυνο στην συνέχεια (ανεγκέφαλοι υπάρχουν). Όταν ο Τζήμερος αποκάλεσε αλήτες τους ΣΥΡΙΖΕΟΥΣ, ο εισαγγελέας έδειξε άμεσα αντανακλαστικά, τώρα;
Ό,τι ποπ αναφορές ήξερε τις έχει εξαντλήσει τις τελευταίες μέρες (αν και οφείλω να ομολογήσω ότι αν είσαι αντι-μνημονιακός/λαϊκιστής το απόσπασμα από τη Φάρμα των Ζώων είναι πετυχημένη επιλογή).