Βαρουφάκης: Βεβαίως και θα μιλήσω επί του νομοσχεδίου

Βαρουφάκης: Βεβαίως και θα μιλήσω επί του νομοσχεδίου Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
5

O πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, προσερχόμενος στη Βουλή δήλωσε στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες ότι θα πάρει τον λόγο στη σημερινή συζήτηση του νομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα μέτρα που προβλέπει η συμφωνία που επιτεύχθηκε στην σύνοδο κορυφής.

Στην σύντομη συνομιλία που είχε με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, ο κ. Βαρουφάκης απέφυγε, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, να σχολιάσει τα όσα φέρεται να είπε χθες, σε σύσκεψη της Αριστερής Πλατφόρμας, ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτης Λαφαζάνης, σχετικά με το Plan B που είχε η κυβέρνηση. Σύμφωνα με αυτό το σχέδιο, η κυβέρνηση θα μπορούσε να πάει τη χώρα σε εθνικό νόμισμα παίρνοντας από την Τράπεζα της Ελλάδος τα 22 δισ. ευρώ, με τα οποία θα πλήρωνε μισθούς και συντάξεις, ενώ στο μεσοδιάστημα θα τύπωνε εθνικό νόμισμα.

«Θα μιλήσετε σήμερα επί του νομοσχεδίου;» ρωτήθηκε ο κ. Βαρουφάκης για να απαντήσει: «Μπορεί κανείς να με σταματήσει εμένα να μιλάω; Βεβαίως και θα μιλήσω».

 

Οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό εδώ

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνάντηση Μητσοτάκη – Αλ Σίσι: Στρατηγική συνεργασία Ελλάδας – Αιγύπτου με έμφαση σε Μεταναστευτικό και περιφερειακή σταθερότητα

Πολιτική / Συνάντηση Μητσοτάκη – Αλ Σίσι: Στρατηγική συνεργασία Ελλάδας – Αιγύπτου με έμφαση σε Μεταναστευτικό και περιφερειακή σταθερότητα

Ο πρόεδρος της Αιγύπτου, Αμπντέλ Φατάχ Αλ Σίσι, επισκέφθηκε την Ελλάδα για να ενισχύσει τη διμερή συνεργασία με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, εστιάζοντας στο μεταναστευτικό, την περιφερειακή σταθερότητα και την ενεργειακή συνεργασία.
LIFO NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια