CONFERENCE LEAGUE

Ο Βαρουφάκης λέει πως ο Τσίπρας έδινε εντολές για όσα έκανε

Ο Βαρουφάκης λέει πως ο Τσίπρας έδινε εντολές για όσα έκανε Facebook Twitter
6

Νέα συνέντευξη έδωσε απόψε ο πρώην ΥΠΟΙΚ Γιάνης Βαρουφάκης ο οποίος ισχυρίζεται πως όσα έκανε, συμπεριλαμβανομένου και του σχεδίου για IOUs,  έγιναν με εντολή του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Ο κος Βαρουφάκης μίλησε στο Mega και χαρακτήρισε τη συμφωνία «συνθήκη συνθηκολόγησης μιας περήφανης κυβέρνησης» και  είπε πως ως βουλευτής έχει ιερή υποχρέωση να διαβάσει το κάθε άρθρο και την κάθε παράγραφο, πριν προσπαθήσει να αποφανθεί επί της συμφωνίας με ένα και μόνο ερώτημα το οποίο είναι αν αυτό είναι ένα βιώσιμο νομοσχέδιο.

 

Ανέφερε επίσης πως λέει όχι και θα συνεχίσει να το λέει μένοντας υπηρέτης της μεγαλειώδους, όπως τη χαρακτήρισε, Κυριακής του δημοψηφίσματος.

 

Παράλληλα απάντησε και σε ερώτημα σχετικά με τις επαγγελματικές του δραστηριότητες ξεκαθαρίζοντας πως όσο είναι βουλευτής, δεν θα έχει παράλληλη επαγγελματική δραστηριότητα και υποστήριξε πως δεν έχει λάβει αμοιβή ούτε ένα ευρώ από τις διαλέξεις που έχει  κάνει το περασμένο διάστημα.

 

6

CONFERENCE LEAGUE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γεωργιάδης για φυγή αναισθησιολόγων: Το κράτος δεν μπορεί να δώσει €12.000, δίνει περίπου €3.000 μαζί με τις εφημερίες

Πολιτική / Γεωργιάδης για φυγή αναισθησιολόγων: Το κράτος δεν μπορεί να δώσει €12.000, δίνει περίπου €3.000 μαζί με τις εφημερίες

«Οι αναισθησιολόγοι του Αγλαΐα Κυριακού μας εκβιάζουν εν όψει των ευρωεκλογών» υποστήριξε ο υπουργός Υγείας - Πώς εξήγησε τις μαζικές παραιτήσεις αναισθησιολόγων από τα παιδιατρικά νοσοκομεία
NEWSROOM