H Σταυρούλα Ξουλίδου καλεί Τσίπρα και Καμμένο να ανατινάξουν τη γέφυρα του Γοργοποτάμου

H Σταυρούλα Ξουλίδου καλεί Τσίπρα και Καμμένο να ανατινάξουν τη γέφυρα του Γοργοποτάμου Facebook Twitter
2

Σε αντάρτικο κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα και τον Πάνο Καμμένο η βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Σταυρούλα Ξουλίδου, την ημέρα της Συνόδου Κορυφής στις Βρυξέλλες.

Συγκεκριμένα η κα. Ξουλίδου απευθυνόμενη στους δύο άνδρες, έγραψε: Ελάτε να ανατινάξουμε ενωμένοι τη γέφυρα του Γοργοπόταμου. Είναι χειρότερα από την κατοχή του 41. ΜΗ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ.

Σήμερα άλλωστε η βουλευτής κατά την είσοδό της στη Βουλή, δήλωσε: 

 

«Αυτά που ζητάνε δεν μπορούν να περάσουν. Πρωθυπουργός υπάρχει, κυβέρνηση υπάρχει, όλα τα άλλα σενάρια είναι περιττά. Είναι θέμα των δύο κυβερνητικών εταίρων να αποφασίσουν. Έχω την αίσθηση ότι για πρώτη φορά λειτουργεί όπως πρέπει η βουλή. Οι βουλευτές, βούλονται. Δεν υπάρχει θέμα κομματικής πειθαρχίας. Μπορούν να περάσουν από τα άλλα κόμματα τα μέτρα, αλλά η κυβέρνηση δεν πέφτει».

 

Συνεχίζοντας, σημείωσε:«Οι βουλευτές, έχουν ελεύθερη συνείδηση. Οποιοδήποτε άλλο σενάριο, είναι στη φαντασία του καθενός. Όλα θα πάνε καλά. Το αν οι ΑΝ.ΕΛ θα μείνουν στην κυβέρνηση θα το δούμε σήμερα. Το Όχι που υποστήριζα την πρώτη φορά, ισχύει και σήμερα».

Η κα. Ξουλίδου τόνισε ότι δεν θα ψηφίσει τα μέτρα «γιατί αυτά που έρχονται τώρα, είναι πολύ παραπάνω από αυτά που είχαν συμφωνηθεί από τους αρχηγούς στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε τις κόκκινες γραμμές. Αυτά που έρχονται είναι πολύ παραπάνω».

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ευρωεκλογές 2024: «Δεν ήμουν υποψήφιος Ευρωβουλευτής με την Ελληνική Λύση - Όλη αυτή η παρωδία να σταματήσει εδώ» λέει ο στρατηγός ε.α. Φράγκος

Ευρωεκλογές 2024 / Ευρωεκλογές 2024: «Δεν ήμουν υποψήφιος με την Ελληνική Λύση, η παρωδία να σταματήσει εδώ» εκρήγνυται ο στρατηγός Φράγκος

Πολλοί θεωρούσαν ότι ο Εμμανουήλ (Φραγκούλης) Φράγκος είναι ο στρατηγός Φράγκος ή συγγενής πρώτου βαθμού με τον πρώην αρχηγό ΓΕΣ - «Δέχομαι αναρίθμητα τηλέφωνα και μηνύματα με τα οποία με συγχαίρουν για τη δήθεν εκλογή μου με το κόμμα της Ελληνικής Λύσης» έγραψε ο στρατηγός
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια