ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Βόμβα και από τον Καμμένο - Λέει όχι στη συμφωνία

Βόμβα και από τον Καμμένο - Λέει όχι στη συμφωνία Facebook Twitter
SOOC
9

"Η κίνηση των εταίρων αποτελεί πραξικόπημα" δήλωσε πριν από λίγο ο Πάνος Καμμένος ο οποίος όμως τόνισε πως από χθες αλλάξαν πολλά. Στη συνέχεια ανέφερε πως οι ΑΝΕΛ δεν μπορούν να πουν ναι σε μια τέτοια συμφωνία αλλά πρόσθεσε πως θα συνεχίσει να προχωράει μαζί με τον πρωθυπουργό. Ο κος Καμμένος μίλησε στους δημοσιογράφους εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου όπου είχε σύντομη συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα.

"Ο Αλέξης Τσίπρας για να αποφύγει αυτή την κατάσταση έφτασε στο σημείο να αποδεχτεί μια συμφωνία. Μια συμφωνία που δεν είναι κοντά στις αρχές μας και φέρνει νέα δεδομένα "πρόσθεσε και είπε πως: "Δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε. Στην κοινοβουλευτική δημοκρατία υπάρχουν διαδικασίες τις οποίες εμείς σεβόμαστε. Αύριο θα κάνουμε ΚΟ και θα λειτουργήσουν και τα όργανα του κινήματος."

Ωστόσο δεν ξεκαθάρισε αν αποχωρεί από την συγκυβέρνηση και αρνήθηκε να απαντήσει στην ερώτηση των δημοσιογράφων.

Δείτε LIVE όλες τις εξελίξεις ΕΔΩ

9

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνάντηση Ελλάδας και Τουρκίας για τα ΜΟΕ στην Αθήνα την ερχόμενη Δευτέρα

Πολιτική / Συνάντηση Ελλάδας και Τουρκίας για τα ΜΟΕ: Συμφωνία για ανταλλαγή επισκέψεων διοικητών μηχανοκίνητων μονάδων

Επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας θα είναι ο πρέσβης Θεοχάρης Λαλάκος και της τουρκικής ο Υφυπουργός Εξωτερικών, πρέσβης Μπουράκ Ακτσαπάρ
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της Ελενοώρας Μελέτη- «Το χρωστάω στην 6χρονη κόρη μου»

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της Ελεονώρας Μελέτη- «Το χρωστάω στην 6χρονη κόρη μου»

«Η προσέγγισή μου θα είναι ανθρωπιστική, αμιγώς κοινωνική και δεσμεύομαι ότι αν ο κόσμος με εμπιστευτεί θα ασκήσω και πολιτική και μάλιστα δυναμική» ανέφερε μεταξύ άλλων η Ελεονώρα Μελέτη
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Επιτροπή για την εθνική κυριαρχία και την Κύπρο, νέος φορέας στις κάλπες

Ευρωεκλογές 2024 / Ευρωεκλογές 2024: Επιτροπή για την εθνική κυριαρχία και την Κύπρο, νέος φορέας στις κάλπες

Όσο το πολιτικό σύστημα της χώρας επιμένει να την διατηρεί σε τροχιά υποτέλειας και εξάρτησης, δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας, αναφέρεται στη διακήρυξη
THE LIFO TEAM

σχόλια

8 σχόλια
εχει προσθεθει τοσο γερα στην καρεκλα του με τοσες αναταραξεις που γινονται φοβαται το παιδι μην πεσει και τοτε δεν προκειται να ξανασηκωθει ποτε,ποσο γελοιος ο τυπος.
Ασχέτως του γιατί θα καταψηφίσει. Ασχέτως της οικονομικής κατάστασης στη χώρα και του ποια νομίζει ο καθείς ότι είναι λιγότερο χειρότερη από δύο πολύ κακές επιλογές. Ασχέτως του αν προκαλεί στους περισσότερους από μας -ελπίζω- μια κάποια επιθυμία να του τσιμπήσουμε τα μαγουλάκια και μετά να τον ταράξουμε στις σφαλιάρες, ειδικά ο Καμμένος πρέπει να συνεχίσει να σηκώνει με καμάρι την αντιμνημονιακή σημαία, όπως και δήποτε. Θα έπρεπε να τον παρακαλάει ο Τσίπρας ο ίδιος να ψηφίσει "όχι".
Κι εσείς κι ο κ. Λαφαζάνης, είτε στηρίξτε την κυβέρνηση, είτε αποχωρήστε. Δεν μπορείτε να κρατάτε υπουργεία σε μια κυβέρνηση που δεν στηρίζετε, λίγο υποκριτικό είναι αυτό. Δεν θα με εξέπληττε φυσικά.
Δλδ θέλει να παραμείνει συγκυβέρνηση, αφήνοντας τα κόμματα της αντιπολίτευσης να βγάλουν το φύδι από την τρύπα, υπερψηφίζοντας τα σκληρά μέτρα - και στηρίζοντας έτσι στ'αλήθεια την κυβέρνηση;Και την πίτα ολόκληρη, και το γαϊδούρι χορτάτο!