Καμμένος: Μην βιάζεστε για συμπεράσματα, τίποτα δεν είναι δεδομένο

Καμμένος: Μην βιάζεστε για συμπεράσματα, τίποτα δεν είναι δεδομένο Facebook Twitter
SOOC
7

Με ένα νέο tweet μετά την πρωινή αινιγματική ανάρτηση με τη γυναίκα που κλαίει επανήλθε ο Πάνος Καμμένος, απαντώντας σε όσους προεξοφλούν ότι θα παραμείνει στην κυβέρνηση παρότι διαφωνεί με τη συμφωνία.

«Μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα τίποτα δεν είναι δεδομένο….», έγραψε ο πρόεδρος των ΑΝ. ΕΛ. στο λογαριασμό που διατηρεί στο Twitter.

Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ έχει συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου.

Δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις, λεπτό προς λεπτό.

7

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: Η πρόταση Μπάιντεν «δεν είναι καλή» αλλά το Ισραήλ την αποδέχεται ως πλαίσιο διαπραγμάτευσης

Διεθνή / Γάζα: Η πρόταση Μπάιντεν «δεν είναι καλή» αλλά το Ισραήλ την αποδέχεται ως πλαίσιο διαπραγμάτευσης

Ο Οφίρ Φαλκ, ο κορυφαίος σύμβουλος του Νετανιάχου σε θέματα εξωτερικής πολιτικής, δήλωσε ότι η πρόταση του Αμερικανού προέδρου είναι «μία συμφωνία την οποία εγκρίναμε
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Στο καλό να πάει. Ο Τσίπρας έκανε λάθη και η συνεργασία με τον Καμμένο ήταν το πρώτο και ενδεικτικό πολλών που θα ακολουθούσαν. Δεν είναι αρεστός, δεν είναι χρήσιμος, δεν είναι απαραίτητος, ούτε αυτός, ούτε το κόμμα του.
Μισό λεπτό φίλτατε, σε τι διαφέρουν οι κ.κ. Τσίπρας και Καμμένος ως προς την εξαπάτηση ενός λαού με λάβαρο το αντιμνημόνιο, το οποίο είναι και η μόνη συγκολλητική τους ουσία;;; Δλδ γιατί είναι καλός και χρήσιμος ο κ. Τσίπρας ενώ είναι άχρηστος ο κ. Καμμένος;;;
Στο "λάβαρο" δεν διαφέρουν. Και οι δύο εξελέγησαν με την ίδια ρητορική. Στα δικά μου μάτια, όμως, ο Τσίπρας έβαλε μυαλό. Τουλάχιστον όπως το εννοώ εγώ. Και, παρ'ότι μπορεί να κάνει κι άλλη τούμπα ή να τον ανατρέψεουν εσωκομματικά, πιστεύω ότι θα ακολουθήσει άλλο δρόμο πλέον. Με δεδομένο ότι αυτόν τον άλλο δρόμο τον στηρίζει η αντιπολίτευση, ο Καμμένος δεν είναι απαραίτητος. Με δεδομένο ότι διαφωνεί, δεν είναι χρήσιμος. Το ότι δεν είναι αρεστός πέραν της κομματικής του μειοψηφίας, είναι δεδομένο από μόνο του. Διαφωνείς;
Η διαφωνία κάποιου δε σημαίνει ''αχρηστία'' του, αλλά μπορεί και συνέπεια. Δε διαφωνώ επί της ουσίας μαζί σου ως προς τον κ. Καμμένο, απλά θεωρώ πως τα ίδια ισχύουν επακριβώς και για τον μείζονα κυβερνητικό εταίρο και σε χειρότερο βαθμό.
Εάν θεωρήσουμε "εθνική αποστολή" την έγκριση των "προαπαιτούμενων" ώστε να πάρουμε το "πρόγραμμα γέφυρα" και να καταλήξουμε στη συζήτηση που θα οδηγήσει σε συμφωνία (σαν main story quest chain σε RPG είναι), όποιος διαφωνεί δεν είναι χρήσιμος. Δεν διαφωνώ με την ενδεχόμενη ιδεολογική συνέπεια του Καμμένου, όπως και τη συνέπεια του Λαφαζάνη, του ΚΚΕ, της Χρυσής Αυγής κλπ. Καλά κάνουν και κρατούν χαρακτήρα και την ιδεολογική τους ταυτότητα. Αλλά αυτή τους η συνέπεια δεν μας βοηθάει να πάμε μπροστά, τουλάχιστον στον δρόμο που πάει να χαρακτεί. Όσο για τον μείζονα κυβερνητικό εταίρο, του έχω σύρει αρκετά αλλά, όπως είπα, στα μάτια μου δείχνει να έχει βάλει μυαλό. Μέχρι την επόμενη κωλοτούμπα.