CONFERENCE LEAGUE

Νίξον: Η Ελλάδα πήρε μια γενναιόδωρη συμφωνία

Νίξον: Η Ελλάδα πήρε μια γενναιόδωρη συμφωνία Facebook Twitter
6

«Η Ελλάδα μετά από ένα Σαββατοκύριακο υστερικών διαπραγματεύσεων πήρε μια συμφωνία που πριν από μία εβδομάδα φαινόταν αδύνατο ότι θα την έχει», έγραψε στο Twitter πριν από λίγο ο αναλυτής της WSJ Σάιμον Νίξον.

Ο δημοσιογράφος καλεί τις επόμενες γενιές των Ελλήνων να ευχαριστήσουντον κ. Σόιμπλε που με το grexit του ήταν ο καταλύτης για τις ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις.

6

CONFERENCE LEAGUE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γεωργιάδης για φυγή αναισθησιολόγων: Το κράτος δεν μπορεί να δώσει €12.000, δίνει περίπου €3.000 μαζί με τις εφημερίες

Πολιτική / Γεωργιάδης για φυγή αναισθησιολόγων: Το κράτος δεν μπορεί να δώσει €12.000, δίνει περίπου €3.000 μαζί με τις εφημερίες

«Οι αναισθησιολόγοι του Αγλαΐα Κυριακού μας εκβιάζουν εν όψει των ευρωεκλογών» υποστήριξε ο υπουργός Υγείας - Πώς εξήγησε τις μαζικές παραιτήσεις αναισθησιολόγων από τα παιδιατρικά νοσοκομεία
NEWSROOM
Μητσοτάκης για Βόρεια Μακεδονία: «Για να έρθει κανείς πιο κοντά στην Ευρώπη πρέπει να σέβεται το ευρωπαϊκό κεκτημένο»

Πολιτική / Μητσοτάκης για Βόρεια Μακεδονία: «Για να έρθει κανείς πιο κοντά στην Ευρώπη πρέπει να σέβεται το ευρωπαϊκό κεκτημένο»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε μια εφ'όλης της ύλης συνέντευξη στο podcast «The Rest is Politics», μιλώντας για την ανάπτυξη της χώρας, τον Ανδρέα Παπανδρέου, το μεταναστευτικό, το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, αλλά και το TikTok
NEWSROOM

σχόλια

6 σχόλια
Ελπίζω απλώς να έχει γίνει κατανοητό πλέον σε όλους με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο, ότι η ευρώπη αυτή πρόκειται στην πραγματικότητα για μια πανευρωπαική τραπεζική χούντα. Ούτε αλληλεγγύες, ούτε δημοκρατίες, ούτε τίποτα.
την καλή συμφωνία που την βλέπει ;;εδώ είμαστε να δούμε πώς θα επιδράσει στην κοινωνία τους επόμενους μήνες..δυστυχώς αμφιβάλλω ότι θα είναι θετική, αλλά αυτό είναι το τίμημα της παραμονής στο Ευρώ.