Ντάισελμπλουμ: Το δημοψήφισμα δεν μας φέρνει πιο κοντά σε λύση

Ντάισελμπλουμ: Το δημοψήφισμα δεν μας φέρνει πιο κοντά σε λύση Facebook Twitter
0

Το δημοψήφισμα δεν μας φέρνει πιο κοντά σε λύση, δήλωσε ο επικεφαλής του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, επισημαίνοντας ότι οι μεταρρυθμίσεις στην Ελλάδα παραμένουν αναγκαίες ακόμα και μετά το δημοψήφισμα.

Σύμφωνα με το Reuters, είπε πως το ελληνικό δημοψήφισμα κάνει τις συζητήσεις της Ελλάδας με τους πιστωτές της ακόμη πιο δύσκολες, εκφράζοντας ωστόσο την ελπίδα ότι η διαδικασία θα μπορούσε «να σωθεί».  «Δεν μας φέρνει πιο κοντά σε λύση αμέσως. Στην πραγματικότητα όταν απορρίπτονται προτάσεις, αυτό κάνει τα πράγματα πιο δύσκολα» είπε.


Πηγαίνοντας στη συνάντηση της ολλανδικής κυβέρνησης με θέμα το ελληνικό δημοψήφισμα, ο Ντάισελμπλουμ τόνισε ότι το να παραμείνει η Ελλάδα στη ευρωζώνη «εξακολουθεί να είναι ο στόχος τους και ο δικός μου».

Δείτε LIVE όλες τις εξελίξεις, λεπτό προς λεπτό ΕΔΩ.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιστολική ψήφος: Λήγει η προθεσμία αποστολής του ψηφοδελτίου για τις Ευρωεκλογές – Οι τελικές ημερομηνίες

Πολιτική / Επιστολική ψήφος: Λήγει η προθεσμία αποστολής του ψηφοδελτίου για τις Ευρωεκλογές – Οι τελικές ημερομηνίες

Υπενθυμίζεται ότι για να καταμετρηθούν οι επιστολικές ψήφοι θα πρέπει να φτάσουν στον τελικό προορισμό τους έως την παραμονή των εκλογών και συγκεκριμένα έως και το Σάββατο 8 Ιουνίου και ώρα Ελλάδας 17:00
NEWSROOM
Δίκη Χρυσής Αυγής: «Δηλώνω ναζιστής» παραδέχεται κυνικά ο Λαγός

Πολιτική / Δίκη Χρυσής Αυγής: «Δηλώνω ναζιστής» παραδέχεται κυνικά ο Λαγός

«Δηλώνω ναζιστής! Θα με δικάσετε γι’ αυτό; Για να φύγουμε κάποτε! Δεν το έχω πει ποτέ, θα το πω τώρα, με φέρνετε στα όριά μου με τις ερωτήσεις, είμαι εθνικοσοσιαλιστής!» ανέφερε ο πρώην ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής
NEWSROOM