Πλησιάζει το 60% το «όχι»

Πλησιάζει το 60% το «όχι» Facebook Twitter
4

Στο 7,4% της Επικράτειας, δημοσιοποιήθηκε το πρώτο επίσημο αποτέλεσμα από το υπουργείο Εσωτερικών. Το "όχι" συγκεντρώνει το ποσοστό 59.7% και το "ναι" 40.3%.

Στις 21.00 αναμένεται η πρώτη επίσημη εκτίμηση του τελικού αποτελέσματος με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων επί του 10% της επικράτειας.

Η ανακοίνωση αυτή του ποσοστού επί της επικράτειας δείχνει και μια αστοχία των δημοσκοπήσεων που έδιναν στο «όχι» ποσοστό ως 54%. Δεν επρόκειτο για exit polls αλλά για τηλεφωνικές δημοσκοπήσεις.

Όπως φάινεται από τα στοιχεία των δημοσκόπων πιο φανατικοί με το «όχι» ήταν οι νέοι, τα χαμηλότερα εισοδηματικά στρώματα και οι οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε αναλυτικά εδώ τα αποτελέσματα και τις ειδήσεις λεπτό προς λεπτό

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο Παρίσι ο Σι Τζινπίνγκ: Συναντήσεις με Μακρόν και φον ντερ Λάινεν για εμπόριο και Ουκρανία

Διεθνή / Στο Παρίσι ο Σι Τζινπίνγκ: Συναντήσεις με Μακρόν και φον ντερ Λάινεν για εμπόριο και Ουκρανία

Η Κίνα επιδοτεί μαζικά την κατασκευή προϊόντων, με αποτέλεσμα την υπερπροσφορά κινεζικών προϊόντων κι αυτό δεν θα το ανεχτούμε, καταγγέλει η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Απ' τη μία στενοχωρήθηκα γιατί πιστεύω πως αυτό το δημοψήφισμα δεν θα μας βγει σε καλό, απ' την άλλη όμως χαίρομαι γιατί περιμένω σε 48 ώρες τη συμφωνία που είπε ότι θα φέρει ο πρωθυπουργός αν κερδίσει το ΟΧΙ.
Πολύ φοβάμαι ότι μετά την ανεκδιήγητη διαπραγμάτευση των τελευταίων 6 μηνών δεν έχει μεινει πια κανένας στην Ε.Ε που να αντέχει να συνομιλήσει με τον Τσίπρα! Οι εξελίξεις θα είναι σίγουρα ραγδαίες και το πιθανότερο καταστροφικές...
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Ελληνας."Εμμανουήλ Ροΐδης